20120314

REVIEW | Sally Hansen Insta-Dri Topcoat


Ik heb inmiddels een aardig collectie nagellak opgebouwd met allerlei verschillende kleuren en merken. Dat is erg leuk, maar goede basics zijn een must. Daar vallen onder andere basecoats, topcoats en nagellak remover onder.
Op Youtube had ik al veel gehoord over het merk Sally Hansen. De topcoat van Sally Hansen, Insta-Dri Anti Chip Topcoat, schijnt één van de beste te zijn.

En of het een goede topcoat is... Hij werkt als een malle! Na het lakken van je nagels moet je één tot twee minuten wachten en dan breng je een laagje van de topcoat aan. 30 seconden later is je nagellak droog! Je moet dan niet ergens hard tegenaan stoten, maar hij is 'touch dry'. De topcoat zorgt er ook zeker voor dat mijn nagellak langer dan normaal blijft zitten.De topcoat is redelijk dun, dus zorg bij het aanbrengen dat je het kwastje 'afsmeerd' aan de hals van het flesje. Zo voorkom je dat er een dikke laag topcoat op je nagel ligt. Het is juist doordat de topcoat zo dun is, makkelijk over de nagel ui te smeren. Het redelijk brede kwastje helpt hier ook zeker bij.

Ik ben groot fan van deze topcoat. Misschien dat ik binnenkort ook eens een basecoat van Sally Hansen ga proberen. Sally Hansen is onder andere te koop bij Kruidvat en ICI Paris XL.
De Insta-Dri Topcoat kost rond de €9,- voor 13,3ML.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten