20120301

THIS MONTH | Februari 2012

  
- Deze maand ben ik echt begonnen met mij stage. Het was direct een sprong in het diepe. Flyers en posters ontwerpen, mee naar een marketingoverleg en bezoekcijfers invoeren. Vind het tot nu toe een fijne stage!
- Lekker uit eten met mij gay best friend bij Shabu Shabu. Binnenkort ga ik met hem weer een radioprogramma maken. I like.
- Een nieuwe bruine tas en mijn All Stars. Just a casual day.

  

- Een verbouwde AH To Go! Moet er wel erg aan wennen. Het is veel werk, maar langzaam begin ik weer in een goed ritme te komen.
- Een mailing naar 630 mensen, dat betekend 630 keer brieven vouwen en 630 keer in enveloppen stoppen. Dat duurde lang.
- Wachten op de bus!

  

- Just another day op mijn stage. Dat betekend een bureau vol met papier, een computer met minstens 5 programma's tegelijk open en dagelijks 6 tot 7 bierglazen met thee. Bierglazen? Ja, zo doen wij dat!
- Rose Gold horloge van Oozoo. Oozoo is één van mijn favoriete horlogemerken.
- Zo ziet mijn kamer er meestal uit na een week.

  

- Mijn nieuwe badstop van Blond Amsterdam. Pink Poodle Please!
- Mijn obsessie van de maand. The Hunger Games. Inmiddels heb ik ook deel 2 uitgelezen. Het lezen van deel 3 schuif ik nog even voor mij uit. Wil niet dat het verhaal voorbij is. Gelukkig is het nog 3 weken totdat de film uitkomt.
- Too much shopping... Slecht, zo slecht!

Hoe zag jullie maand eruit? Hebben jullie genoten van die ene dag extra? Laat je comments hieronder achter!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi horloge :D Ik heb helaas niet kunnen genieten van die dag extra.. ik zat gewoon de hele dag op school!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zat achter een bureau op mijn stage, had ook wel iets leukers kunnen bedenken haha

    BeantwoordenVerwijderen