20120305

BEAUTY | Truly Yours Box Februari 2012

Vorige maand was make-up beminnend Nederland dol blij met de komst van de eerste Truly Yours box. Met samples van Moroccan Oil, Love Chloe en Make Up Store kon het dan ook niets anders dan een succes zijn. Het was afwachten of de februari box in de smaak zou gaan vallen.
Vandaag laat ik jullie de inhoud van de box zien en dan mogen jullie zelf bepalen of hij in de smaak valt.

Zoals altijd krijg je een kaartje met een boodschap over de box van de maand en op de achterkant een overzicht van de artikelen uit de box.

V.l.n.r. Lancaster 365 Cellular Elixir Intense, Mavala Nailpolish in 'Vitality', Lancaster Sun Sport SPF20, Brazilian Fruit Brazil Nut Body Butter en Make Up Studio Cream Eyeliner.

Het eerste wat mij opvalt aan de februari 2012 box is de grote pot body butter. Van het merk Brazilian Fruit zit er een pot met 200ML body butter in de geur brazil nut in. Ik heb nog heel veel potten en flessen met bodylotion en body butter staan. Toch denk ik dat ik er vast wel iemand blij mee kan maken.

In de box zitten ook 2 samples van Lancaster. De 2 producten in mijn box zijn de 365 Cellular Elixir Intense en Sun Sport SPF20. Met het laatste ben ik al bekend. In 2010 heb ik deze zelf al eens gekocht en het was een fijn product. Handig dat ik nu een sample heb. Deze kan ik in de lente/zomer in mijn tas doen!
Met de 365 Cellular Elixir ben ik niet bekend. Ik wil het wel graag proberen ook al is het volgens mij voor een oudere huid. Baat het niet, schaadt het niet zullen we maar zeggen.

Ik vind het als nagellak junkie wel leuk dat er een lakje in de februari box zit. Het is alleen niet helemaal mijn kleur. Ik heb liever wat donkere en fellere kleurtjes op mijn nagels.
Het lakje is erg transparant en is denk ik goed te gebruiken voor een French Manicure effect.

Als laatste zit er een cream eyeliner van Make-Up Studio in de box. Fullsize en erg leuk om te testen dacht ik zo. Leuk dat dit product in de box zit. Ik vind de intensiteit van een gel/cream liner vaak heel erg mooi staan. De cream eyeliner heb ik al een paar keer getest. Het is een product wat, bij mij met snel vette oogleden, wat sneller gaat creasen. Wellicht merk ik hier ook het verschil tussen een cream en gel eyeliner. Het product brengt wel erg fijn aan en het kwastje wat in de dop zit is best fijn en zet een mooie lijn neer.
Bij mij bleef hij overigens wel heel mooi zitten als ik na het aanbrengen wat zwarte oogschaduw op het lijntje druk. Je zet hem als het ware op deze manier 'vast'.

De Truly Yours box februari editie vind ik goed geslaagd. Zo leuk en bijzonder als de eerste box is hij niet, maar hij sloeg niet finaal de plank mis wat mij betreft. Ik heb hier en daar al gelezen dat veel meiden teleurgesteld waren in deze box. Ach, het zal vast wel eens vaker voorkomen dat er minder 'leuke' producten in de box zitten. Met in feite 3 fullsize producten vindt ik dat je niet mag klagen.

Liefs,
Deborah

1 opmerking: