20120415

LOVE | Laura In the Kitchen


Sinds een week of drie ben ik verslaafd aan een Youtube kanaal, Laura in the Kitchen. Laura Vitale laat iedere dag een heerlijk recept zien. Van cupcakes, soepen tot heerlijke pasta's, Laura heeft er wel een recept voor. Ze heeft Italiaanse roots en dat is terug te zien in haar recepten. Ik ben dol op de Italiaanse keuken.
Ik krijg spontaan honger van haar filmpjes en ik kan er geen genoeg van krijgen. Door haar heb ik zoveel zin om te koken.
Ze doet mij op sommige momenten wel een beetje denken aan Nigella Lawson.

Neem zeker even een kijkje op haar kanaal, want ik weet zeker dat jullie haar recepten heerlijk zullen vinden. Meer info over de recepten kun je ook vinden op www.laurainthekitchen.com !

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten