20120410

THIS MONTH | Maart 2012

    

Op het moment niks dan hectiek in mijn leven! Sporten (althans dat heb ik door griep nu drie weken niet gedaan), radio maken en stage lopen!
Tijdens mijn stage mag ik veel doen, maar ik heb toch echt een hekel aan mailings... Zie de mega stapel met mailings! Radio maken met my gay best friend Rob is helemaal leuk. Wat kunnen wij toch een eind weg lullen zeg. Ik hang trouwens nog steeds met mijn foto met Waylon in de Radiostudio. Super tof!
    

Eten! Taartje op stage, sushi, Wijn op het terras, late night McFlurry en een chocolade fondue! Nom Nom!! Zo ongezond, maar super lekker allemaal. Ach, je moet van het leven genieten toch?!

  
      

Het was grotendeels lekker weer in maart. Ik heb van ook heerlijk op een terrasje van een wijntje genoten. Ook 's avonds laat bij Rotown van een wijntje genoten. Ben ik de Postcodeloterij bloemen op gaan halen op de fiets (waagde mijn leven voor de foto hahaha).
Paashaas obsessie in Maart. Ik hou ervan.
Ik heb een American Flag scarf, ben er super blij mee!
The Hunger Games!!! Ik ben op de premiere dag naar de bioscoop gegaan met een vriendinnetje van mij. Vanuit de omgeving van Tilburg is ze helemaal naar Rotterdam gekomen voor mij en de film.
Ik heb ook nog even gewerkt op Theater Zuidplein. Helaas was ik ook anderhalf/twee weken ziek in maart. Ben zelfs niet naar mijn stage geweest en dat ik niets voor mij.

De maand vloog weer voorbij! Hoe was jullie maand? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten