20120429

LIJSTJES | To Do list 2012 Update

Ik heb ruim een half jaar geleden een voornemens lijst gemaakt over wat ik dit jaar graag wil bereiken. Voornemens opstellen is best wel cliché (vooral als je het in januari doet), maar zie het als doelen, een to do list. Een voornemen klinkt niet sterk genoeg. Een doel daar moet je echt naartoe werken.

Goed. In oktober zag mijn lijst er als volgt uit;
- Sparen, want ik wil toch eindelijk eens mijn rijbewijs gaan halen!
- Solliciteren voor een geschikte stage die vanaf februari in gaat.
- Een 27 uurs keuzeactiviteit vinden voor dit schooljaar.
- Een goedkoop ticket naar London boeken, want ik ga daar Oud&Nieuw vieren bij mijn beste vriendin.
- Afvallen, hoe lastig het ook is... Ik moet in verband met mijn hielspoor eigenlijk wel.
- Artikelen blijven schrijven voor jullie!
- Sporten, sinds 8 maanden heb ik weer gesport, maar nu moet ik dat wel vol blijven houden.

Het solliciteren voor een stage is goed gegaan! Ik loop inmiddels als drie maanden stage in een theater op de Marketing/Publiciteit afdeling. Het is er super leuk en heb zeker wel het idee dat ik er iets van leer.
Met mijn keuzeactiviteit ben ik zeer actief. Ik maak iedere maandagavond een radioprogramma op NEWb Radio genaamd De Grote Rob en Deborah Show!

Sparen is mij niet zo goed afgegaan de afgelopen tijd. Ik heb veel geld uit moeten lenen aan mijn zus en aan mijn ouder. Dit met het gevolg dat ik sneller aan mijn spaargeld zit dan gewenst. Super slecht, maar ik heb al weer een deel terug gelukkig. Ik moet op dit vlak echt strenger voor mijzelf zijn. Who's with me?!

Sporten, afvallen en schrijven... Ook dit zijn punten die eigenlijk niet zo goed zijn gegaan. Door mijn stage en werk ben ik 40 uur in de week aan het werk. Ik moet nog erg wennen aan dit ritme, dus ik ben vaak te moe om naar de sportschool toe te gaan. Doordat ik het zo druk heb is er ook minder tijd om aan mijn geliefde blog te zitten. Erg jammer, want ik voorzie jullie graag met stukjes!
Tja, afvallen. Kort door de bocht, het lukt mij niet.

Naar London gaan is ook gelukt. In januari hebben jullie er genoeg over kunnen lezen. Loved it!
De doelen die ik nog niet heb behaald zet ik zeker voort. Als doel komt er ook bij dat ik mijn stage goed wil afronden en het hele derde jaar van mijn opleiding. Afvallen hoeft niet perse, maar ik wil wel weer beter op mijn eetpatroon gaan letten. Het mag namelijk wel wat gezonder.

Hebben jullie doelen gesteld dit jaar? Of leef je met de dag en zie je het wel? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik maak eigenlijk nooit doelen voor een jaar, maar ben wel per dag erg van lijstjes en schema's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook van de lijstjes!

    Vooral sparen is op mij van toepassing ;)

    Leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen