20120529

BEAUTY | Glossybox Mei 2012

Het is weer eind van de maand en dat betekend dat de nieuwe Glossybox binnen is!
De Glossybox van de maand mei staat in het teken van Affordable Favorites. Medewerkers van het Glossybox team hebben hun eigen Affordable Favorite toegevoegd.


De box zit vol met fullsize producten! En in plaats van vijf producten zitten er deze maand zelfs zes producten in de Glossybox.Mijn oog viel meteen op twee producten die ik zelf al had...

De Direct Care Mousse had ik toevallig vorige maand bij de BeautyBox ontvangen. Erg jammer dat ik exact hetzelfde product een maand later in een andere box moet ontvangen. Vooral omdat ik niet echt fan van het product ben.
De Garnier BB Cream heb ik zelf al eens aangeschaft, maar dat kon Glossybox natuurlijk niet weten.

Het meest blij ben ik met het Zoeva Graphic Eyes potlood in Funky Soul. Ik had nog nooit een product van dit merk geprobeerd, maar wel veel over gehoord. Erg leuk om het nu zelf eens te kunnen testen.

Met reinigingsdoekjes maak je mij altijd wel blij. Ik ben er dol op en ik gebruik het vrijwel dagelijks.
After Dun lotion is atijd handig, zeker nu de zomer eraan begint te komen. Ik heb het merk NO-AD vaak bij de drogist zien liggen, maar ik heb het nooit gebruikt. Ik ga deze After Sun zeker gebruiken deze zomer.

Als laatste een sample van Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara. Sample mascara's zijn altijd fijn. Bijvoorbeeld mee op stedentrip of als je ergens gaat logeren. Daarnaast is het uiteraard een fijne manier om een mascara te testen.


Er zit een goede mix van producten in de box. Van haarverzorging, huidverzorging tot make-up producten. Op de Direct Care mousse van Gliss Kur en de Garnier BB Cream na ben ik eigenlijk zeer tevreden met de Glossybox van de maand mei!

Liefs,
Deborah

P.S. Ken jij GlamourSwitch op Facebook al? Een pagina met Glossybox, Truly Yoursbox en Beautybox leden waar je de producten uit de boxen die je niet leuk vind kunt ruilen! Met de leden onderling kun je producten ruilen. Erg leuk. Zo komt (bijna) iedereen aan de producten die ze echt graag willen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten