20120607

TRAVEL | Paris 2012 Shoplog

Als je naar Parijs gaat moet je natuurlijk shoppen! En laat nu (één van) de grootste Sephora's op de Champs Elysees gehuisvest zijn. Daar moest ik als beauty liefhebber natuurlijk naartoe.
Bij de Sephora werden mijn vriendinnetje Sanne en ik als ware vips ontvangen door het personeel. Ik weet niet wat er die dag was, maar er stond een cameraman, de muziek van Rihanna werd keihard gedraait en als klappend op de beat ontving het personeel de klanten bij het openen van de winkel. Ergens was het bijna genant, maar stiekem ook wel super tof!

Ik heb mij nog redelijk in weten te houden, maar ik ging toch 72 euro armer de winkel uit.

Urban Decay Primer Potion Eden


Sally Hansen Insta-Dri! De beste topcoat ooit!
Sephora Volume Booster Gloss Serum in 01 
 
 Het pronkstuk! Een eyeshadow duo van Nars in de kleur Brousse.
H&M clutch
De duo eyeshadow van Nars is prachtig, het kostte mij alleen een rib uit mijn lijf! Ik heb er namelijk 34 euro voor betaald! Achterlijk duur, dat weet ik. Ik wilde alleen zo graag iets van Nars kopen en ach het mag best in Parijs toch?!

Verder heb ik lekker toeristisch een Eiffeltoren sleutelhanger gekocht. Ook ben ik de H&M ingedoken voor slippers en twee jurkjes. Het was afgelopen zaterdag namelijk minstens 26 graden in Parijs. Mijn outfit was veel te warm en daardoor verging ik zowat door de hitte. Simpele slippers en een simpel zomers jurkje verder voelde in mij in de Parijsse zon een stuk beter.

Als laatste heb ik ook nog een paar euro's aan de heerlijke macarons van Ladurée uitgegeven.

Het was een hele leuke en gezellige dag! Mag ik alsjeblieft snel weer terug?!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten