20120601

THIS MONTH | April En Mei 2012

De maanden vliegen voorbij! Vorige maand was ik zelfs vergeten een This Month te posten, dus ik maak er even een fijne compilatie van.
Vreemd weer was het in april en mei! Warm, koud en regen... Soms snap ik er helemaal niets meer van!
Food! Altijd taart bij mijn stage. Nieuwe brochure of iemand jarig, wat doe je dan... Taart! Eten bij Vapiano's, altijd lekker. Vooral de Death by Chocolate cake is heerlijk.
Charly Luske op mijn personeelsfeest. Het vrouwelijk schoon was er zeer blij mee!


Ik ben veel in het theater te vinden de laatste tijd. Met name door mijn stage in een theater, maar ik heb ook een paar keer naar het Luxor Theater geweest. Zo ging ik naar de VIP avond waarbij ik het nieuwe theaterprogramma 2012/2013 te horen kreeg.
Ik ging ook eindelijk naar Ne Me Quitte Pas, de moderne dansvoorstelling van Isabelle Beernaert. Na de voorstelling ging ik met Isabelle, Angelo en Juvat (en Anna-Alicia..) op de foto!
Samen met mijn zus ben ik ook nog eens bij de Grote Improvisatie Show geweest. Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Wilko Terwijn, Richard Groenendijk en Rick Paul van Mulligen (hij is hilarisch!!!) kon ik vanaf rij 3 bewonderen. Heb me rot gelachen!

Shoppen in Amsterdam! Altijd leuk om te doen. Een tripje langs Starbucks wanneer ik naar Amsterdam ga kan niet ontbreken. Op de foto links zie je Waterstone's. Dit is één van mijn favoriete boekhandels en is in Nederland volgens mij alleen in Amsterdam te vinden.
De afgelopen maanden ben ik uiteraard weer bezig geweest met mijn radioprogramma, De Grote Rob en Deborah Show, samen met Rob.Op zaterdag 19 mei werd ik 23 jaar oud. Dit heb ik gevierd met cocktails. Ik werd verrast op mijn stage met slingers en ballonnen! Met vrienden heb ik het iets later met een late night picknick gevierd. Ik heb als cadeau mijn eerste chanel product gekregen!
Het werd eindelijk heerlijk weer waardoor ik weer jurkjes en sandaaltjes aan kon.

Erbens natuurijs is een ware obsessie geworden in de laatste week van mei. Wat is dat heerlijk ijs!
Ik ben naar Diergaarde Blijdorp geweest op mijn vrije dag (toen ik ook mijn slb verslag op school moest inleveren). Op de foto's zie je prairiehondjes! Wat zijn dat leuke beestjes. Je kan er heel goed bij en heb daardoor leuke foto's kunnen maken en ik heb zelfs een prairiehondje geaaid.

Dat waren de maanden april en mei in vogelvlucht! Het waren leuk maanden. Alleen zo jammer dat ze zo snel voorbij zijn gegaan... Hoe was jullie maand? Laat het mij weten bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten