20120704

EVENT | METROPOLIS FESTIVAL 2012


Het is festivalseizoen! Dat betekent ook dat er de hele zomer lang ook gratis festivals georgainiseerd worden. Parkpop in Den Haag had ik vanwege het weer al moeten missen, maar dat zou met Metropolis in Rotterdam niet gebeuren. Metropolis was afgelopen zondag 1 juli 2012.


Met goede hoop en een paraplu bij de hand ging ik om 12.00 uur richting het Zuiderpark, achter Ahoy. Het weer leek zo mooi te zijn en tot 13.00/13.15 uur was het ook nog zonnig. Helaas vulde de lucht zich met donkere wolken en begon het te regenen. Een echte Hollandse zomer. Ach, het had wel charme om in de regen op een festival te zijn.Ik ben alleen bij het Thinkers en het 3FM Serious Talent podium geweest. Ik heb onder andere The Kik, F. Stokes, Jungle By Night, Yori Swart en Kraantje Pappie gezien. The Kik wilde ik echt zien en vond het erg leuk. Jungle By Night was een echte verrassing. Instrumentale muziek met een beetje jazzie feel. Love! En Kraantje Pappie was ook erg leuk. Af en toe mag je best naar Nederlandse Hip Hop luisteren!

Naast leuke muziek ben ik altijd dol op festival food! Churros moet ik altijd kopen op een festival. Ik hou ervan. En de Koeburgers sla ik ook niet af.
Rond 16.30 uur zijn wij het festival terrein ontvlucht, want iedereen was doorweekt en kreeg het koud. Hopelijk wordt het weer vanaf nu beter, want er is deze zomer veel leuks te doen in Rotterdam.

Wie is er nog meer bij Metropolis geweest? Wat heb je gezien en hoe vond je het? Ik hoor het graag van je bij de comments!

Liefs,
Deborah


Geen opmerkingen:

Een reactie posten