20120720

LIJSTJES | To Do List Summer 2012


Mijn eerste week zomervakantie zit er alweer op! Wat was dat fijn! Ik heb nog even gebruik gemaakt van het gratis OV gezien ik deze de komende maand niet heb. Dat betekend minder out of town uitjes met het openbaar vervoer...
Om mijn kostbare zomerse weken niet te verdoen met thuiszitten en werken, vond ik het wel leuk om een To Do list op te stellen. Dit heb ik vorig jaar ook gedaan en dit is mij goed bevallen! En daarom deze zomer weer een To Do list!

Lezen
Ik ben dit jaar al goed op dreef met lezen. Ik heb al drie boeken gelezen en eerlijk gezegd is dat mega veel voor mijn doen. Aangezien in zeeën van tijd heb, wil ik deze zomer een aantal boeken graag lezen. Dat zijn de Vijftig Tinten Trilogie, The Scorch Trails en op z'n minst nog één ander boek!


Televisieseries kijken
Ik ben een paar weken geleden weer begonnen met het kijken van Gossip Girl! Vorig jaar was ik tot begin seizoen 2 gekomen. Inmiddels ben ik halverwege seizoen 3. Voordat de zomer is afgelopen wil ik alles tot seizoen 5 kijken. Ik wil denk ik ook weer beginnen met het kijken van Grey's Anatomy. Ik ben bij één van de eerste afleveringen van seizoen 8 blijven hangen...

Bloggen
De laatste tijd heb ik het gevoel dat ik weer goed bezig ben met mijn blog. Ik wil dat jullie iets leuks te lezen hebben en iets leuks om naar te kijken hebben. Ik wil dus een beetje gaan spelen met de look van mijn blog (wat vinden jullie van mijn nieuwe achtergrond??).
Daarnaast wil ik het goed aan gaan pakken, dus ga ik een kleine missie en visie voor Deborahschrijft opstellen.

Sporten
Sporten staat volgens mij op iedere lijstje wat ik maak, maar ik wil deze zomer echt een paar kilo afvallen. Alleen maar in de sportschool rondhangen vind ik ook niet erg gezellig, dus wil ik ook gaan zwemmen. Ik ben dol op zwemmen en het is goed voor me! Alleen maar pluspunten.

Healty Eating
Naast sporten is het ook wel fijn om weer wat gezonder te eten. Lekker veel fruit en yoghurt eten en meer water drinken. Natuurlijk als er een barbeque gehouden wordt ga ik niet sneu een salade zitten eten, maar ik moet gewoon iets meer letten op weet ik eet.

Working
Helaas hoort werken er ook bij deze zomer. Ik werk nog steeds bij de Ah To Go en vanaf half augustus ga ik drie weken werken bij de Stadsgehoorzaal om te helpen met het Vlaardings UitFestival!

Fun Stuff
Gratis festivals en evenementen zoals zomercarnaval en de pleinbioscoop, picknicks culturele uitjes, avondjes drinken met vrienden, koken, lasergamen, films kijken etc. All the good stuff! Dat is het fijne aan de zomer, bijna iedereen heeft tijd om leuke dingen te doen.

Hebben jullie speciale plannen voor de zomer? Ga je veel op reis, leuke dingen doen met vrienden of iets anders? Ik hoor het graag! Laat het mij bij de comments weten!

Happy Summer!!
Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Oeh, heerlijk zo'n zomervakantie :D Groot gelijk dat je lekker gaat lezen en dergelijke, wat is er nu lekkerder dan met een goed boek in de zon zitten? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. precies! Ik hou zo van de zomer, dan kom je daar eindelijk eens aan toe :D
    Heb jij een mooie leeslijst deze zomer?

    BeantwoordenVerwijderen