20120829

BEAUTY | Glossybox Augustus 2012


Iedere maand weet de postbode mij weer super blij te maken... met mijn Glossybox! Er is weer een maand voorbij en dus heb ik de Glossybox augustus editie ontvangen.


De eerste indruk van de augustus box! Teleurstellend moet ik heel eerlijk zeggen. Dit is vooral gebaseerd op het palette. Het lijkt op make-up wat ik vroeger in Spanje in de 100 Peseta winkel kocht (100 Peseta was 1 Gulden ofzo).Heel enthousiast van het palette werd ik niet. Het is een Vera Valenti palette. De kleuren zien er wel mooi uit, maar ik heb op andere blogs gelezen dat ze super shimmery zijn en daar ben ik niet zo dol op. Misschien kan ik mijn nichtje er nog blij mee maken.

Dan een Glossybox product, een blush brush. Ik begin een patroon te ontdekken. Op Youtube volg ik een paar UK beautyguru's die ook de Glossybox ontvangen. Sommige producten die zij ontvangen krijgen wij in Nederland één of twee maanden later ook! Ik had de brush al gezien en vroeg mij al of wanneer wij hem zouden krijgen. In de augustus box dus. De brush ziet er goed uit, maar dagelijks zou ik hem niet gebruiken. Het is misschien handig op vakantie als je jouw goede kwasten niet wilt meenemen!

Dan van het populaire merk Kiehl's een lipbalm. Ik heb nog super veel lipbalms liggen en om ervoor te zorgen dat ik niet weer verliefd zou worden op een lipbalm heb ik besloten dat ik hem niet ga gebruiken. Ik heb een hele aardige dame via Glamourswitch heel blij met deze lipbalm kunnen maken.

Dan een merk waar ik al veel goede dingen over heb gehoord, Mario Badescu. Onder andere Debbie van Beautyscene heeft het weleens over dit merk. Ik heb de A.H.A.&Ceramide moisturizer ontvangen. Hij schijnt de huid de door de zon beschadigde huid te kalmeren en te herstellen. De moisturizer is niet vettig en voelt luchtig aan. Alleen ruikt hij niet zo lekker. Ik ga deze moisturizer zeker verder testen!

Als laatste product zat er een Pureology shampoo in mijn box. Ik heb helaas erg lastig haar en zweer al jáááááááren bij mijn twee Lush shampoo's. Deze doneer ik denk ik aan mijn moeder.

Soms ben ik echt verliefd op de inhoud op de Glossybox en soms valt hij tegen. Helaas was het het laatste deze maand. Toch houd ik mijn Glossybox wel, want ik heb de afgelopen maanden wel een aantal geweldige producten door de box ontdekt. Lijkt het jullie leuk als ik een 'beautybox favorites' post maak?
Heb jij de Glossybox ontvangen deze maand? Zo ja, wat vond je ervan en wat zat er in jouw box? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten