20120816

Let's Be Social!

Tegenwoordig zijn we niet meer weg te slaan van alle social media. Zodra het maar kan checken we of er nog interessante tweets zijn of updaten we onze status. Met Deborahschrijft.blogspot.com kan ik al mijn hersenspinsels de online wereld in gooien, maar ook ik kan niet achterblijven op het gebied van social media.

Sinds kort heb ik een eigen Facebook pagina! Op de pagina Deborahschrijft houd ik je op de hoogte van nieuwe posts, interessant nieuws en leuke winacties op andere Facebook pagina's. Neem gerust een kijkje op mijn pagina en 'Like' hem!

Vind je het leuker om mij als persoon te volgen dan kan dat via Twitter. Mijn Twitter is @DebsD89. Volg me of als je het leuk vind, stuur mij een tweet.

En ondanks dat het geen social media is wil ik het toch nog even met jullie delen. Via Bloglovin' kun je Deborahschrijft.blogspot.com heel makkelijk volgen.
Als jullie zelf een blog hebben dan hoor ik dat graag! Laat vooral even een berichtje achter en dan kom ik een kijkje nemen op jouw blog.

Zijn jullie ook actief op de social media? Hoe vinden jullie het dat ik een Facebook pagina voor Deborahschrijft heb? Ik hoor het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten