20120809

BEAUTY | Catrice Fall/Winter 2012

Catrice is by far mijn favoriete budgetmerk. Ik kijk ook altijd erg uit naar de vernieuwingen in de collectie. Het is augustus en dan komen de nieuwe herfst/winter producten van Catrice in de schappen. Ik ging deze week naar mijn plaatselijke Kruidvat en was erg blij om het vernieuwde Catrice schap te zien. Wil je weten wat ik heb gekocht? Scroll dan naar beneden!

Ik zou mezelf niet zijn als ik geen nagellak zou kopen. Ik heb het nog netjes gehouden door maar vier lakjes uit te kiezen. Verder was ik erg benieuwd naar de nieuwe blushes, dus daar heb ik er één van meegenomen. Als laatste leek het mij ook wel leuk om één van de nieuwe mascara's te testen. Dit alles verdween mooi in mijn winkelmandje.Ik draag bijna alle kleuren nagellak wel, maar ik schijn een liefde te hebben voor blauwe nagellak. Ook heb ik een zwak voor gele nagellak. Het is lekker opvallend!

Ik heb de volgende kleuren gekocht, 865 Yellow Sub-Mandarin, 890 How I Matt Your Mother (love the name!!), 880 No Snow Petrol en als laatste 875 It's All I Can Blue.

Dit zijn naar mijn mening een paar van de mooiste kleuren van de nieuwe nagellakken uit het assortiment. Van alle lakjes komen Nail Of The Day posts en ik heb van één lakje ook nog een dupe gevonden!
De lakken van Catrice zijn inmiddels in prijs verhoogd van €2,49 naar €2,69 per stuk.


Geen Defining Duo blushes meer bij Catrice, maar je krijgt nu één kleur. Wat mij opviel in de winkel is dat de blushes minder of geen shimmer meer bevatten. Ik heb voor bovenstaande kleur 010 Toffee Fairy gekozen. Licht aangebracht is het een mooie blush en als je hem goed opbouwd kan hij dienen als bronzer/shaper.


Ik heb al in geen tijden een Catrice mascara gebruikt. Meestal draag ik Maybelline of Max Factor mascara's. Toch viel mijn oog op deze mascara (en stiekem ook op de andere nieuwe, Mini Max Precicion Volume mascara, maar die koop ik nog wel een andere keer), de Glamour Doll Volume mascara. De Glamour Doll Volume mascara heeft een elastomeer borsteltje en doet mij een beetje denken aan mijn favoriete Max Factor Lash Extension Effect mascara. Ik ben zeer benieuwd naar deze mascara en zal deze de komende tijd eens gaan testen.


Dat was mijn Catrice shoplog en mini overzicht van het vernieuwde assortiment van Catrice. Hebben jullie de nieuwe producten al gespot in jouw stad? Zo ja, hebben jullie al iets gekocht? En zo nee, wat staat er op jouw wishlist. Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik heb van de nieuwe dingetjes nog niks gekocht, vond de nagellakjes niet heel bijzonder (niks wat niet lijkt op wat ik al heb) en de rest gebruik ik eigenlijk niet :) Ben wel erg benieuwd naar swatches van de lakjes, dat dan weer wel.

    BeantwoordenVerwijderen