20120818

ENTERTAINMENT | Ed Westwick


De laatste So cute posts zijn al even geleden, maar ik heb een hele goede reden gevonden om het onderwerp nieuw leven in te blazen.
Ed Westwick is So Cute! Jullie kennen hem vast beter als bad guy Chuck Bass uit Gossip Girl.

Ed of Edward Westwick is op 27 juni 1987 geboren in het Engelse Stevenage. That's right ladies Ed is Brits! Daar merk je natuurlijk helemaal niets van in zijn rol als Chuck Bass, die hij als sinds 2007 in Gossip Girl speelt. Naast acteur is Ed ook zanger in de rockband The Filthy Youth.


Je kunt Ed Westwick niet alleen in Gossip Girl bewonderen, maar hij heeft ook filmrollen gehad in Chalet Girl, J. Edgar en Children of men.
Hij heeft een tijdje een relatie met  Gossip Girl tegenspeelster Jessica Szohr aka Vanessa Abrams gehad.

Ik heb veel gezocht op internet, maar qua betrouwbare informatie kom ik vooral hetzelfde op verschillende sites tegen. Wat ik tegenkwam en wel leuk vond waren de volgende twee quotes:
“This is my trademark: I rip my T-shirt. I’m into the whole showing-a-bit-of-chest-hair thing.”
“I’m childish at times, passionate, a little crazy, I guess. And I pride myself on being one of the last romantics.” (on his dating style at 21).


Wat is er nu niet leuk aan Ed Westwick... Die ogen, die stem (Brits of als Chuck Bass...) en die kaaklijn... You gotta love him, right?! Op naar een nieuw seizoen Gossip Girl, dan kunnen we allemaal weer van Chuck Bass/Ed Westwick genieten!

Wat vinden jullie van Ed Westwick? Ik hoor het graag van jullie bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten