20120904

ADVERTORIAL | Vlaardings Uitfestival


Theater- en cultuurliefhebbers opgelet!
De zomer komt helaas tot een einde, maar dat betekent wel dat het Vlaardings Uitfestival eraan komt! Dit is dé aftrap van het culturele seizoen. Het Vlaardings Uitfestival wordt ieder jaar door de Stadsgehoorzaal Vlaardingen georganiseerd.Het Vlaardings Uitfestival is op zaterdag 8 september 2012 in het centrum van Vlaardingen. Vanaf 12.00 tot 18.00 uur kun je genieten van ruim 30 optredens op 3 podia. Het Vlaardings Uitfestival geeft een voorproefje op het nieuwe theaterseizoen van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. En dat ook nog eens helemaal GRATIS!


Op het Veerplein Podium kun je genieten van optredens van de Amazing Stroopwafels, Rock4, Groot Vlaardings Koor, Showband De Haringkoppen, Opera Familia, Vlaardings Musical Gezelschap, Showband Thalita, Jeans22, Avalance Percussion Group, de Wannebiezz, Scrum, Groot Niet Te Vermijden en Shirma Rouse.

Vanaf 15.00 uur kun je tussen de optredens door luisteren naar de DJ’s van de Kroepoekfabriek.


De kinderen kunnen zich prima vermaken bij het Fundament Podium. Hier zijn optredens te zien van Doornroosje de Musical, Cirque Magnifique, Demi Point, CJV Vlaardingen, Alfred J Kwak, Vlaardingse Balletschool, Club Fit, Ageeth de Haan met het Bijt-ie in je Bil Meezingconcert en Thomas de Stoomlocomotief.

De kleine festivalbezoekers zich ook nog eens laten schminken en kunnen zij met Bumba op de foto om 15.00, 16.00 en 17.00 uur in de Fransenstraat. Vergeet dus je fototoestel niet mee te nemen!


Ten slotte is er ook genoeg te zien bij het Bibliotheek Podium. Vanaf 12.30 uur kun je kijken naar Notes on Hopper en de Carpenstars. Om 14.30 uur begin je met lachen om Berry Lussenburg, Silvester, Harry Glotzbach, Sjaak Bral en Murth Mossel.

Bij de kassa op het Veerplein koop je theaterkaartjes voor het nieuwe theaterseizoen. De volledige programmering is te zien op www.stadsgehoorzaal.nl. Tijdens het Uitfestival koop je ook kaarten voor de optredende artiesten met festivalkorting. Deze korting geldt alleen op zaterdag 8 september aan de kassa op het Veerplein.

Kijk op www.vlaardingsuitfestival.nl voor het laatste nieuws rondom het Vlaardings Uitfestival. Op deze website kun je op het blokkenschema zien hoe laat de artiesten op het podium staan.

Ik ben aanstaande zaterdag ook op het Vlaardings Uitfestival als vrijwilliger te vinden! Ben je dus zaterdag in de buurt van Vlaardingen en heb je zin in wat leuke optredens? Kom dan vooral even langs!
Wat vinden jullie trouwens van mijn geweldig 'gephotoshopte' banners?


Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten