20120919

LOVE | Sorted Food

                                                                         Bron foto

Soms moet ik mijn liefde voor bepaalde boeken, series, films of Youtube kanalen met jullie delen. In april liet ik jullie al weten dol te zijn op het kanaal van Laura Vitale. Per toeval ontdekte ik een aantal weken geleden nog een kook kanaal, Sorted Food!

In de basis is Sorted het kanaal van drie Britse mannen. Barry, Jamie en Ben. Ben is eigenlijk de enige van de groep die kan koken en zijn vrienden zorgen voor een hilarische show! Het is koken voor beginners met een hoop humor.

Het begon allemaal toen ze op de universiteit zaten en Ben erachter kwam hoe slecht Barry en Jamie aten. In de kroeg deelde hij recepten uit aan zijn vrienden en dat gingen zij terug op de universiteit koken. Iedereen was laaiend enthousiast en hieruit begon het kanaal Sorted Food.

Sorted lost kook problemen op en wilt laten zien dat koken niet moeilijk hoeft te zijn. Iedereen kan koken! Dit kanaal is volgens mij erg geschikt voor jongens en meisjes op kamers en voor iedereen die eigenlijk gewoon graag naar kook kanalen kijkt.

Iedere dinsdag en vrijdag komen er nieuwe recepten online en op zondag is er de FridgeCam, de Sorted vlog. Sorted heeft laatst zelfs een eigen kookboek uitgebracht. Stiekem wil ik deze heel graag hebben... Voor alle recepten van Sorted Food kun je ook gewoon terecht op hun website.

Kijken jullie weleens maar cooking channels op Youtube? Zo ja, waar kijk je dan naar? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten