20120926

ENTERTAINMENT | Go On


Jullie kennen allemaal de televisieserie Friends nog wel! Het is één van mijn favoriete series of all time! Chandler Bing, gespeeld door Matthew Perry was misschien wel mijn favoriete personage uit de serie. Could he BE any funnier?! Ik vind zijn sarcasme echt geweldig!

Matthew Perry is nu terug op televisie met de serie Go On. In Go On speelt Matthew sportverslaggever Ryan King. Hij is klaar om weer aan het werk te gaan na het verlies van zijn vrouw. Van zijn baas mag hij pas terugkomen op de radio als Ryan naar groepstherapie is geweest.
In de support group for "life change" leert hij een bijzondere groep mensen kennen met ieder een eigen verhaal.

Go On is gecreeërd door Emmy Award winnaar Scott Silveri, bekend van Perfect Couples en Friends! Naast Matthew Perry spelen ook Laura Benanti (Law&Order en Take The Lead), Suzy Nakamura (10 Things I Hate About You) en Bill Cobbs (Night Of The Museum en The Muppets).

Ik heb de eerste twee afleveringen van Go On gezien! Ik vind het een hele leuke show! Dat ligt voor mij zowieso al aan het feit dat Matthew Perry de hoofdrol speelt, maar het verhaal vind ik, tot nu toe, ook leuk. Het is een goed teken dat ik niet kan wachten om de volgende aflevering te zien.

Wanneer en of Go On in Nederland op televisie zal komen weet ik niet en kan ik ook niet vinden. Ik hoop dat Go On wel in Nederland uitgezonden gaat worden, want ik denk echt dat veel mensen dit een leuke serie zullen vinden.

Lijkt Go On jullie leuk? Zijn jullie al op zoek gegaan naar de afleveringen om ze te bekijken? Ik hoor het graag van jullie bij de comments!!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten