20120903

BEAUTY | Truly Yours Box Augustus 2012De achtste Truly Yours box werd laatst door de postbode bij mij thuis bezorgd. Ik was er super benieuwd naar door alle hints die op Facebook waren gezet. Toen ik de box uitpakte viel de kleur mij gelijk op. Dit keer geen blauwe box, maar een mooie zomerse roze Truly Yours box!De augustus box is een mooi gevulde box! En wat vervelend zeg... Zit er een nagellakje in de box.


Het nagellakje is van het merk Impuls. De kleur is een prachtig metallic blauw (016). Van nagellak wordt ik altijd blij en als het dan ook nog een blauwe nagellak is dan kun je mij echt niet blijer krijgen!

Vervolgens kwam ik een eye serum van Snowberry tegen. Snowberry is een Nieuw-Zeelands merk. Het eye serum zou wallen en rimpeltjes rondom de ogen verminderen door de hoge concentratie werkzame ingrediënten. De geur van dit serum vond ik persoonlijk echt smerig... Gelukkig heb ik iemand anders er al heel blij mee kunnen maken.

Marc Jacobs! Volgens mij zijn we allemaal dol op de parfums van deze man. Sinds kort heeft hij een nieuw parfum uitgebracht genaamd Dot. En als Truly Yours abonnee mocht ik een sample in de box ontvangen. Wat een heerlijk parfum! Het ruikt lekker fris.

Korres is een Grieks skincare merk. Ik had al eens eerder iets van Korres in een box ontvangen, maar had dit product weggegeven. Een nieuwe kans om het merk eens te testen nu het in de Truly Yours box zit. Het is een Little Showergel in de geur Guava. Wat een lekkere geur! Ik bleef aan het flesje ruiken. Deze ga ik bewaren zodat hij mee kan als ik op vakantie ga, want daar is deze luxe sample super handig voor.

Als laatste twee producten van Weleda. Een gezichtscrème en een nachtcrème in de geur Rosa Mosqueta. Ik ben helaas echt geen fan van producten van Weleda. Daarnaast ben ik ook erg gehecht aan mijn eigen skincare producten. Deze twee fullsize producten zal ik gaan ruilen.


De augustus box vind ik erg fijn! Natuurlijk zitten er ook een paar producten bij die ik niet ga gebruiken, maar dat kan gebeuren. De showergel, geur sample en het nagellakje lijken mij hele fijne producten en ga ik volgens mij met veel plezier gebruiken.

Hebben jullie de augustus Truly Yours box ontvangen? Zo ja, wat zat er in jullie box? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik ben super benieuwd naar Dot, binnenkort maar eens ergens snuffelen. :)

    BeantwoordenVerwijderen