20121023

COMING SOON | Isabelle Beernaert Et Après


Eerder dit jaar stond choreografe Isabelle Beernaert nog in de Nederlandse en Belgische theaters met haar voorstelling Ne Me Quitte Pas. In november en december 2012 zal Isabelle met haar nieuwe voorstelling Et Après langs de theaters gaan.

"Et Après is een dansvoorstelling die raakt, verwondert en leeft. De dansers, onder andere uit So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle, nemen je mee op een reis van uit het leven gegrepen momenten.

Een ode aan de lach en de onschuld, maar ook de absurditeit van het leven. Een pleidooi om toch vooral positief in het leven te blijven staan en na elke tegenslag weer vol levenskracht op te krabbelen.
In haar eigen leven heeft Isabelle keer op keer tegenslagen overwonnen. Tal van autobiografische elementen zijn verwerkt in Et Après welke tot uiting komen in Isabelles krachtige ‘eigenwijze’ choreografieën die raken."


Compilatievideo repetities Et Après.

Op vrijdag 7 december 2012 ga ik naar Et Après in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ik ben erg benieuwd naar de voorstelling. Sinds april wist ik al dat Isabelle met een nieuwe voorstelling zou komen, maar een paar weken geleden was het eindelijk definitief!

Choreografieën van Isabelle Beernaert vind ik altijd prachtig, dus ik heb hoge verwachtingen van Et Après. Net als bij Ne Me Quitte Pas zijn er geweldige dansers betrokken bij de voorstelling. Onder andere Nina Plantefève en Angelo Pardo dansen in Et Après.

Voor de totale speellijst van Et Après kun je terecht op de website van de Nationale Theaterkassa. Meer informatie over Isabelle Beernaert en haar choreografieën is te vinden op de website van Isabelle Beernaert.

Wat vinden jullie van de choreografieën van Isabelle Beernaert? Ik hoor het graag van jullie bij de comments!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Oh ik vind Isabelle Beernaert zo geweldig! Ik word helemaal enthousiast van dit repetitiefilmpje haha. Ik ga 24 november naar Et Après, ben super benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het filmpje ook echt te gek! Wat leuk dat je ook gaat. Nog niets verklappen als je bent geweest ;P:D

      Verwijderen