20121026

Deborahschrijft 1 Jaar (en 1 Maand)!

 
Hiep Hiep Hoera!

Op 21 september 2012 bestond Deborahschrijft.blogspot.com 1 jaar! En ja, daar kwam ik vandaag pas achter... Ik schaam mij diep, maar het is nooit te laat om iets leuks te vieren toch?

Sinds 2007 had ik een blog bij Web-log.nl. In augustus 2011 verhuisde Web-log, maar dat duurde meer dan een maand en het eindresultaat van de verhuizing was niet wat ik had verwacht. Na een maand zonder bloggen (wat een hel!!) maakte ik de overstap van Web-log naar Blogspot/Blogger. Met een nieuwe naam, Deborahschrijft, ging ik verder met mijn grote liefde, bloggen.

Wij, jullie en ik, zijn inmiddels 13 maanden verder. Wat was het een geweldig blog jaar!
Ik heb in een jaar tijd ruim 217 posts geschreven en Deborahschrijft heeft in 13 maanden tijd ruim 13.000 pageviews gehad. Hier ben ik heel erg trots op.

Nog steeds schrijf ik met veel plezier posts en ik maak graag foto's voor jullie. Bij alles wat ik doe en bij alles wat ik koop denk ik aan mijn website. Het komende jaar hoop ik weer leuke posts voor jullie te schrijven, want naast dat ik bloggen erg leuk vind om te doen is het belangrijk dat jullie met veel plezier mijn blog lezen.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog! Laten we digitaal proosten op een nieuw jaar Deborahschrijft!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: