20121003

LOVE | Favorites September 2012


De negende maand van 2012 is achter de rug en de herfst is nu echt begonnen. Time for the favorites of the month! Wat zijn de producten waar ik echt niet zonder kon in september? Hieronder kunnen jullie het zien!
Stiekem zijn de Naked palette's van Urban Decay al maandenlang groot favoriet. Ik heb het Naked1 palette al sinds afgelopen kerst in bezit en het Naked2 palette sinds hij uitkwam (februari als ik het mij goed herinner...). Maar vooral de afgelopen maand heb ik de palette vrijwel iedere dag gebruikt!


Aan het begin van de maand kocht ik van Lóreal de Lumi Magique Hightlight pen. Ik ben dol op Highlight pens! Ik had er al één van Bourjous die erg fijn is en deze van Lóreal gebruik ik ook graag. Ik zou ook nog eens de Touche Eclat van YSL willen hebben, maar voorlopig voldoet deze wel.


Ook nog niet lang in mijn bezit en zeker favoriet zijn mijn twee Paint Pots in Groundwork en Bare Study. Ik heb nog nooit Paint Pots in mijn bezit gehad, maar wat zijn ze fijn! Ik gebruik ze als een soort basis om oogschaduw er mooier uit te laten zien. Groundwork gebruik ik dan over het gehele bewegende ooglid en Bare Study onder de wenkbrauw en op de inner corner van mijn oog.


Sinds een week of twee ben ik weer begonnen met het 'invullen' van mijn wenkbrauwen. Nu ik mijn haar geverfd heb vond ik mijn wenkbrauwen niet zo opvallen in mijn gezicht. Mijn Starlight Espresso oogschaduw van Catrice en een angled eyeliner kwastje vul ik mijn wenkbrauwen in. Hierdoor zijn de iets donkerder en hebben wat meer vorm.


De laatste favorite is nog steeds de Dream Fresh BB cream van Maybelline. Ik hou niet van foundation, maar wel van een egale huid. Met de Dream Fresh BB haal ik de roodheid in mijn huid op mijn wangen een beetje weg, waardoor mijn huid er mooier uit ziet. Fijn!


Dat zijn mijn favoriete producten van de afgelopen maand! Wat zijn jouw favoriete producten? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten