20121020

BEAUTY | Glossybox Oktober 2012


Het is weer Glossybox tijd!
Voor de mensen die misschien niet bekend zijn met de Glossybox even een korte uitleg. Glossybox is een maandelijkse beautybox. Voor €14,95 inclusief verzendkosten, krijg je iedere maand de Glossybox thuis gestuurd met vijf miniatuur producten (soms zelfs fullsize producten) van verschillende merken om te testen.


 De postbode bracht mij gisteren de elfde editie van de Glossybox. In oktober staat de box in het teken van Dressing Up. De box zit vol producten die je er verzorgd uit laten zien.


Dat ziet er goed uit! De Glossybox is deze maand goed gevuld. Kijk je mee naar de producten?


Op het gebied van huidverzorging zaten er twee producten in de box. Als eerste een sample van Weleda, de wild rose smoothing facial lotion. In de Glossybox heb ik al eens eerder producten van Weleda ontvangen. Persoonlijk heb ik niets met Weleda. Ik vind het wel een mooi sampleformaat.

Van Ginvera heb ik een sample van de Exfoliating Marvel Gel ontvangen. De exfoliating gel bevat groene thee. Volgens de verpakking is het 10 rubs to smoother and radiant skin en het is geschikt voor alle huidtypen. De exfoliater klinkt veel belovend en ga ik zeker testen.


Voor het mondgebied zitten er ook twee, beide fullsize, producen in de Glossybox.
Van het merk Anatomicals zit er een Snog me senseless mondverfrisser in de box. Ik vind de verpakkingen van Anatomicals altijd super leuk. Ik heb eigenlijk nog nooit een product van dit merk gebruikt, dus daar kan nu eindelijk verandering in komen.

Ook Burt's Bees heb ik nog nooit gebruikt, maar al wel veel van gehoord. In Amerika en Engeland wordt het merk goed verkocht. Ik heb de Beeswax lip balm gekregen. Ik ben dol op lippenbalsem en hoe dichterbij de winter komt, hoe meer ik lippenbalsem gebruik! Deze gooi ik gelijk in mijn tas zodat ik hem kan gaan testen.


Als laatste nog twee producten voor the eye area. De ELF wimperkruller viel al direct op in de box. Ook van ELF heb ik nog nooit een product gebruikt (de hoge verzendkosten on vergelijking met de lage productkosten hield mij altijd tegen...). Sinds een paar maanden gebruik ik een wimperkruller. Deze van ELF ziet er goed en stevig uit en een extra wimperkruller komt altijd van pas!

Het laatste product is er één van Rituals en dat is de Perfection volume mascara. Het borsteltje ziet er niet heel spannend uit. Qua mascara ben ik eigenlijk zeer merk vast, Maybelline!, maar ik denk dat ik mijn moeder hier misschien wel erg blij mee kan maken.


Met wel vier fullsize producten vind ik de oktober editie van de Glossybox zeer geslaagd. Er zit veel variatie in de box en er zitten ook veel fijne merken in. Ik ben er tevreden mee.
Ik kijk erg uit naar de box van november, want dan bestaat Glossybox 1 jaar!!

Hebben jullie het nieuwe online magazine van Glossybox, GlossyMag al gezien? Je kunt het nu zelfs via Bloglovin' volgen.

Voor degene met een Glossybox, hoe beviel de oktober editie jullie? Zitten er bruikbare producten in? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,

Deborah

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat er iets in zit van Anatomicals! Ik zie ze weleens voorbij komen bij Cynthia en die verpakkingen zijn echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de verpakkingen ook super leuk! Fijn om nu eindelijk iets te proberen van dit merk.

   Verwijderen
 2. Ik vond de Burt's Bees heel erg fijn uit deze box! Verder was ik helaas niet zo tevreden.. Vond de mondspray erg apart haha. Voor m'n gevoel valt de glossybox de laatste 3 keer wel steeds in herhaling :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de boxen in het begin veel leuker dan de laatste paar boxen die wij hebben ontvangen. Hopelijk hebben ze wel veel leuks voor ons in petto met de november box!

   Verwijderen