20121017

LOVE | Songs I Have Been Loving #1

 Bron foto: Tumblr  broookexo

Muziek ontbreekt nooit in mijn leven! Ik kan helemaal obsessed raken door een liedje. Op dit moment zijn er een paar nummers die (soms tot vervelens toe) continue op repeat staan. Vandaag wil ik mijn favoriete nummers van het moment met jullie delen! Luisteren jullie mee?


Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

Ik moet toegeven dat ik eerst echt geen fan was van Taylor Swift. Maar vanaf het moment dat zij een nummer voor The Hunger Games heeft gemaakt ben ik haar muziek veel leuker gaan vinden!
Van We Are Never Ever Getting Back Together zijn er op Youtube vele covers te vinden, maar het origineel van Taylor Swift blijft leuk!

Landon Austin - Stop Time
Landon plaatst veel goede covers op Youtube, maar zijn eigen muziek is ook super leuk! Sinds kort is zijn nieuwe album uit en Stop Time is de eerste single van zijn album. Stop Time geeft mij direct een glimlach op mijn gezicht, it makes me happy!!

Alex Goot&Friends - One More Night
De cover van Maroon 5's One More Night door 7 Youtubers is gewoon geweldig! Ik kan er niet meer over zeggen dan dat... Luister maar gewoon. :D

Owl City&Carly Rae Jepsen - Good Time
Van Good Time krijg ik een instant goed gevoel. Het klinkt als een zomerse dag die je met je beste vrienden doorbrengt, althans zo klinkt het voor mij! Ik sta gerust te dansen en mee te zingen wanneer dit nummer op staat!

Adele - Skyfall (Official James Bond Skyfall Soundtrack)
Mijn nieuwste favoriete nummer ken ik slechts een paar dagen. Toen ik het voor het eerst hoorde was ik verkocht. Het is de Soundtrack van de nieuwe James Bond film Skyfall door Adele.
First of all, ik ben dol op Adele dus daar kon het al niet mis gaan. Second of all oude James Bond muziek en Skyfall klinkt echt zoals oude James Bond muziek... Love!

Wat zijn jullie favoriete nummers van dit moment? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten