20121010

THIS MONTH | Augustus En September 2012

De herfst is alweer in volle gang! Toch wil ik nog even terugkijken op de maanden augustus en september. Ik heb genoeg gedaan de afgelopen twee maanden, so let's begin!

Augustus       

In augustus ben ik met mijn neefje naar de Ontdekhoek in Rotterdam geweest. De Ontdekhoek is voor kinderen (en jong volwassenen...) echt super leuk! Je mag er chips bakken, dijken bouwen, koffie branden, zeep en bootjes maken. Mijn neefje vond het er echt geweldig!


Later die week ging ik met mijn familie naar de Efteling. En als ik zeg familie dan heb ik het echt over ongeveer 20 man. Wat is een gezinsuitje begon groeide al snel uit tot een uitje met de halve familie. Met mijn andere neefje ging ik in de Python, want hij moest en zou met zijn tante die mega coole achtbaan in gaan. Eerlijk gezegd werd ik daar erg zenuwachtig van. Hij is best een smal ventje, dus ik moest de beugels goed aanduwen. Dat deed ik iets te strak en toen moest het weer los en opnieuw vastgemaakt worden. OMG, wat was dat eng, maar na de eerste looping wist ik dat hij goed vast zat hahaha
Augustus was de maand dat ik terugkeerde naar mijn stage om daar als vrijwilliger op kantoor te helpen in voorbereiding op het Vlaardings Uitfestival. Omdat het weer nog zo goed was zijn wij op een vrijdagmiddag lekker buiten de deur gaan luchen! Één wit wijntje mocht echt niet ontbreken tijdens de lunch...

Op zaterdag 18 augustus ging ik samen met mijn zus naar Strandfestival Zand2012. Die dag bleek alleen de heetste dag ever te zijn. Na een uurtje op Zand ging ik drankjes halen en viel toen drie keer achter elkaar flauw. Ja, that sucked! Ik naar de EHBO, moest mijn zus omschrijven zodat iemand haar kon halen, zat helemaal onder het zand en was eerlijk gezegd een beetje geschokt door het hele gebeuren.. Mijn zus en ik besloten dat het beter was om vroeg weg te gaan. Na drie uurtjes op het festival liepen we de hele weg naar de auto weer terug. Het was heerlijk om bij de auto aan te komen. Op de weg terug naar huis maakten wij nog even een pitstop bij McDonalds, heerlijk!

De dag daarna ging ik met vrienden naar Duinrell. Met mijn Rotterdampas had ik gratis toegang, dus daar moest gebruik van worden gemaakt! De Falcon, die bijna recht naar beneden gaat, vond ik echt te gek. Het Tikibad was ook super leuk. Het was een tijd geleden dat ik zoveel plezier heb gehad. Na een lang weekend propte ik 's avonds nog wat Burger King food naar binnen (tja, een gezond weekend was het niet...) en kroop niet lang daarna mijn bedje in

September
Het Vlaardings Uitfestival was op zaterdag 8 september. Ik stond die dag bij de infostand van het kinderpodium. Wat was dat super leuk om te doen. Het was heerlijk (heet) weer, de bezoekers hadden het naar uw zin en niet totaal onbelangrijk zijn er veel theaterkaartje verkocht.

De week daarna heb ik samen met mijn gay best friend een kop kofiie gedronken. Natuurlijk hebben wij ook lekker zitten kletsen.
Die week ging ik ook eventjes naar de kapper. Om 13.30 stapte in de kapsalon in en pas om 16.30 liep ik er de deur uit!! Gelukkig wel met een vers geknipte en geverfde bos haar.
Op de laatste foto zie je de tekst die bij het toilet op mijn treinstation hangt. Onthouden! Als het lampje "Vrj" brandt kun je het toilet gebruiken. Hilarisch!
Op een vrije vrijdagavond ging ik een cake bakken... Faal! Hij bakte over de bakvorm heen en stortte daarna helemaal in. Heel erg jammer.

In één week twee keer sushi eten. Één keer kocht ik sushi in de stad en de tweede keer heb ik het samen met mijn beste vriendin gemaakt. Sushi maken is super leuk en lekker, maar het is een sticky job. Volgens mij deden wij iets verkeerd, want wat er op mijn handen zat was net kinderlijm!
Afgelopen maand ging ik met mijn Stadsgehoorzaal collega's naar een concert van The Kik en The Deaf in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Beide bands zijn echt heel erg tof! The Deaf maakten hun naam ook waar, ik hoorde na het optreden namelijk niet veel meer.

Rommel, rommel en nog eens rommel... Just another day op mijn werk.
Voor de Stadsgehoorzaal ging ik samen met een collega naar de première van de voorstelling Wordt U Al Geholpen? in de Goudse Schouwburg. Leuk om eens mee te maken en ik vond het ook leuk om tijdens première tussen bekende Nederlanders te lopen zoals Willibrord Frequin, Oren Schrijver, Mike Starink en Jacques d'Ancona.

Eerder deze week liet ik foto's zien van de Woonbeurs Amsterdam 2012. Op de beurs ging ik zelf ook nog op de foto met een mega Fatboy knuffel en stond ik in een tweedimensionale keuken!
Na de beurs dronk ik op Schiphol een lekker kopje White Cafe Mocha en at ik een lekker lemon poppy seed muffin.

Als laatste wilde ik nog een bordje laten zien wat ik op de beurs zag, "If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen".

In vogelvlucht heb ik jullie de activiteiten van de afgelopen twee maanden laten zien. Als ik het zo op een rijtje zie is het best veel! Wat hebben jullie de afgelopen tijd gedaan? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto`s! Ik vind je blog erg leuk en ben je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een belevenissen! Ik heb nu ook zin om naar de Efteling te gaan! En het Tikibad, yeah!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het tikibad was echt tof, was er nog nooit geweest! :O haha

   Verwijderen