20121014

LIJSTJES | My Favorite Youtube Channels Part 2

Vorige week liet ik al het eerste deel van favoriete Youtube kanalen zien. Vandaag laat ik het tweede deel zien. Dat is mijn Top10 Youtube beauty kanalen.

Ik ben sinds een paar jaar steeds meer van beauty gaan houden en langzaam ontdekte ik dat er op Youtube een beauty community bestond met allerlei beautyguru's die mij uitleggen hoe ik het beste een smokey eye kan maken en wat de beste beautytools zijn om te gebruiken.
Mijn abonnementenlijst op Youtube wordt steeds groter, want ik ontdek steeds meer leuk beauty kanalen! Mijn top 10 favoriete beauty kanalen bestaat uit een aantal kanalen die ik al minstens 2 jaar volg en sommige kanalen zijn juist heel recent aan mijn lijst toegevoegd.

Miss Glamorazzi - Ingrid
Ingrid is één van de leukste beautyguru's op Youtube. Ze heeft een hele leuke en vrolijke persoonlijkheid. Haar stijl vind ik leuk en Ingrid maakt ook nog eens hele inspirerende video's! De beauty tips die Ingrid geeft zijn voor mij erg handig aangezien ik net als Ingrid last heb van een vette huid en vet haar.

Amarixe - Allison

Het kanaal van Allison volg ik ongeveer een half jaar/jaar en ik ben echt dol op haar video's. Zij post vaak prachtige looks. Ook haar hauls zijn erg leuk om te zien.

FleurDeForce - Fleur
Als ik nog maar één beautykanaal zou mogen volgen dan zou ik waarschijnlijk kiezen voor FleurDeForce! Ik kijk alle video's die Fleur upload. De looks, de hauls en de favorites video's vind ik allemaal even leuk om te zien. Daarnaast vind ik haar ook één van de leukste Youtubers. Ik vind haar humor heel leuk, ze is volgens mij heel erg aardig en dat Britse accent is altijd leuk om te horen.

Voor meer favoriete beauty kanalen, klik op de Lees Meer knop!

AllThatGlitters21 - Elle Fowler
De Amerikaanse Elle Fowler was één van de eerste beautyguru's die ik op Youtube begon te volgen. Samen met haar zus Blair Fowler heeft ze een website en webshop, een eigen make-up lijn, ze hebben samen een boek geschreven en Elle heeft zowel een beauty als een vlog kanaal.

DulceCandy - Dulce
Dulce maakt zowel fashion als beauty video's. Voordat ze beautyguru op Youtube werd was ze militair en moest ze zelfs naar Irak. Ze moest altijd haar uniform aan en mocht geen make-up dragen. Toen ze terug kwam uit Irak wilde ze iets doen om haar vrouwelijkheid te uiten en begon met het maken van beauty en fashion video's.
Ze heeft een super vrouwelijke stijl. In haar styling video's geeft ze super goede tips hoe je jouw kleding kunt combineren. Haar kast/office met prachtige kleding en make-up is to die for!

MissJenFabulous - Jenny
Jenny van MissJenFanulous volg ik nog niet heel erg lang. Haar beauty video's zijn vooral gericht op nagellak en nail art. Als nagellakjunkie vind ik haar kanaal echt geweldig!

Pixi2Woo - Tanya Burr
Tanya van Pixi2Woo is een Britse make-up artist. Op haar kanaal laat ze veel make-up tutorials zien. Ze maakt prachtige looks. Ik zou willen dat ik ze goed na zou kunnen maken, maar zo goed ben ik helaas niet... Naast dat ik haar tutorials geweldig vind is Tanya ook nog eens prachtig en leuk om naar te kijken.

JessicaBeautician - Jessica
Het kanaal van Jessica volg ik nog niet super lang. Jessica is een Britse beauty therapist. Ze is een rustig meisje en dat maakt haar video's erg prettig om naar te kijken!

Zoella280390 - Zoe
Het kanaal van Zoe volg ik vooral omdat ik Zoe een super grappig meisje vind. De leukste video's zijn haar favorites video's en hauls. Vinden jullie Zoe trouwens ook lijken op Cher Lloyd?

LiveLifeGorgeous - Willemijn en Martine
LiveLifeGorgeous is zeker één van de leukste Nederlandse beautyblogs. Voor deze blog maken de meiden Willemijn en Martine hele leuke filmpjes. Ik vind ze echt hilarisch!
Ik kan mij wel een beetje met Willemijn en Martine identificeren en ik vind hun video's gewoon super leuk. Kijken dus!

Dit zijn de 10 beauty kanalen waarvan ik de nieuwste video's direct wil zien! Het is heerlijk tijdverdrijf. Ik kan met gemak een hele dag naar beauty video's kijken.
Stiekem is het ook super slecht voor mijn bankrekening, want al die favorites filmpjes doen mij geweldige producten ontdekken die natuurlijk weer op mijn wishlist komen te staan.

Zijn er beauty kanalen die ik niet heb genoemd, maar ik echt eens moet zien? Laat het mij dan weten bij de comments!!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten