20121004

BEAUTY | Truly Yours Box September 2012


Afgelopen zaterdag ontving ik alweer de negende editie van de Truly Yours Box. Volgens Truly Yours een box om mee te schuimen, smeren en experimenteren!


Een volle september box met wel vier (!!) full size producten!


Als eerste viel mij dit product van Lancaster op! Dit is de Aquamilk Absolute Moisture Cream. Dit is mij geen onbekend product. Toevallig is dit een aantal jaar mijn favoriete dagcreme geweest! Ik kocht hem dat wel vaak in fluide vorm, maar het is op de structuur na hetzelfde product. Laatst was de Aquamilk in de aanbieding bij Ici Paris XL en toen kocht ik hem. Erg fijn om nu een back-up te hebben van deze fijne crème!


Le Couvent Des Minimes Baume Du Jardinier, ja het is een hele mond vol, is een verzorgende en herstellende handbalsem. De balsem bevat naar karitéboter, mimosa en rozemarijn.

 

Van Impulss zaten er twee producten in mijn september box, Nepwimpers en een Smile 6-wegvijl. De Smile 6-wegvijl kun je eigenlijk ook gewoon een buffervijl noemen. Dit gebruikte ik vroeger altijd veel zodat mijn nagels lekker gingen glanzen. Inmiddels is mij dat echt teveel werk geworden, maar als je het geduld en de tijd er wel voor hebt is het polijsten van je nagels misschien wel erg leuk.
Ik gebruik eigenlijk nooit nepwimpers. Ik ben eerlijk gezegd gewoon te klunzig om met nepwimpers in de weer te gaan! Dan maar een goede mascara om nog iets van mijn wimpers te maken.


There it is again! Toni&Guy lijkt wel de kakkerlak onder de beautybox producten. Iedere keer komt er weer een product van dit merk opduiken in een beautybox. Heel eerlijk, er is niets mis met de producten van Toni&Guy (ik wilde vroeger, toen ik nog een kappersopleiding deed, gaan werken bij het destijds Rotterdamse filiaal van Toni&guy), maar ik denk dat iedereen een beetje Toni&Guy moe is.
Maargoed, het is een shampoo voor beschadigd haar. De shampoo is vochtinbrengend zodat het beschadigde haar kan herstellen.


 Ik voel mij inmiddels een plaat die zich blijft herhalen. Er zat deze maand voor mij niet veel bijzonders in de box, alleen met de Lancaster Aquamilk ben ik super blij! Wel vind ik het een mooie box met veel variatie. Er zit zowel iets van huid- en haarverzorging in, iets voor de handen en nagels en ook nog eens een beauty product.
Ik mag dan misschien niet snel tevreden zijn, maar ik denk dat veel andere meiden erg blij met deze box zijn.

Hebben jullie de Truly Yours box van september ontvangen? Zo ja, wat vinden jullie van de producten uit de box? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah2 opmerkingen:

  1. Op dit moment ontvang ik helemaal geen boxen meer. De Glossybox had ik opgezegd voor de Fashionbox, maar die heb ik meteen weer opgezegd! Ik ben nu een beetje aan het kijken naar een nieuwe box en ben aan het twijfelen over de TY, maar ik vind deze een beetje tegenvallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk ook vooral even naar mijn oude posts over de Glossy- en truly Yoursbox! Ik vind de keuze tussen de twee zelf erg lastig!

    BeantwoordenVerwijderen