20121127

BEAUTY | Anniversary Glossybox November 2012


              Glossybox viert één beautyjaar!!

Jullie lezen het goed, een jaar is voorbij gevlogen en Glossybox viert in de maand november haar eerste verjaardag. Wie jarig is moet natuurlijk trakteren. Volgens Glossybox zit de box deze maand vol met exclusieve beautycadeautjes.

Het papier in de box vind ik er leuk uitzien, maar ik had het nog leuker gevonden als die print op de box zelf zat! Ik heb hoge verwachtingen van de inhoud deze speciale box, dus laten we maar snel gaan kijken!


Als ik heel eerlijk ben is mijn eerste indruk totaal niet wat ik mij van de box voorstelde... Laten we naar de producten gaan kijken.Van het merk Parisax zit er een nagellak in de box. Ik heb een metallic royaal blauwe kleur gekregen. De verpakking vind ik er wat goedkoop uitzien...Dan een sample van de Biotherm Aquasource Nuit, een nachtverzorging voor de huid dat voedt als een masker, maar voelt als een gel.
Van Sabon zit er een heerlijke lavendel en vanille handcrème in de box. Het is een crème voor alle huidtypen die de huid goed verzorgt. Daarbij zit er ook een €5 kortingsbon voor Sabon in de box. Altijd fijn!Het merk Zoeva kwam al eens eerder in een Glossybox voorbij en ik was blij het merk weer in de box te zien. Ik heb een Pure Glam Pigment gekregen in de kleur Cool Jazz, een bruine pigment met goud erin (en volgens mijn zelfs een beetje olijfgroen..).


Als laatste in mijn box trof ik een masker van Anatomicals aan. Het is een deep cleansing mud mask. Ik ben dol op maskers en heb er altijd een paar op voorraad!

Jammer genoeg mis ik één item uit de box, een eyeliner van Fashion Make-Up.


Als ik heel eerlijk ben vind ik dit geen Anniversary box... Op het kaartje van de box staat dat de box exclusieve beautycadeautjes bevat, maar de producten vind ik niet echt exclusief. Erg jammer, want ik had wel flink wat van deze verjaardagsbox verwacht en Glossybox heeft geen van mijn verwachtingen waar gemaakt.

Heb jij de Anniversary box van Glossybox ontvangen? Zo ja, wat vond jij ervan? Laat het mij bij de comments weten!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten