20121111

BEAUTY | Collective Haul Oktober 2012


Afgelopen maand heb ik toch weer iets te vaak mijn pinpas gebruikt... Vandaag laat ik jullie al mijn nieuwe beautyspullen zien! Ik kocht vooral veel lichaams- en gezichtsverzorging en nagellak afgelopen maand.Bij Lush is de Limited Edition kerstcollectie weer te koop en van deze collectie kocht 2 stukken zeep, Snowcake en Angels Delight. Van de Halloween collectie kocht ik de heerlijke Calacas shower jelly.Ik was erg benieuwd naar de Body Milk voor onder de douche van Nivea, dus toen ik het met korting in de Etos tegenkwam moest ik wel een fles kopen!

Mijn beste vrienden ging deze maand naar London. Ik vroeg haar een paar producten van Soap&Glory voor mij mee te nemen en dat heeft ze gedaan! Zij nam de Righteous Butter, Flake Away scrub en The Greatest Scrub Of All voor mij mee. Soap&Glory is echt een geweldig merk en daarom is het ook zo jammer dat het niet in Nederland verkrijgbaar is...


Los ging ik bij mijn dichtstbijzijnde Mooi parfumerie. Dit filiaal gaat helaas sluiten en dus was er flinke korting op het gehele assortiment. Zelfs OPI nagellak had korting. Ik greep mijn kans om eindelijk wat OPI lakjes te kopen die stiekem al een tijdje op het oog had.
De lakjes zie ik kocht zijn: Jade Is The New Black, Royal Blue, Licoln Park At Midnight, Don't Pretzel My Buttons en Ski Teal We Drop.
Van de nieuwe James Bond collectie kocht ik de topcoat The Living Daylights. Als laatste kocht ik Gold Save The Queen van Rimmel.Mijn gezichtsreinigingsproducten gingen langzaam allemaal op. Ici Paris XL gaf korting op alle huidverzorging. Ik besloot van Philosophy de Purity One Step Facial Cleanser en The Microdelivery Exfoliating Wash te kopen. Hier had ik al samples van en die gebruikte ik met veel plezier.

Bij H&M kocht ik 2 fijnes maskertjes.Ook kocht ik bij H&M twee etuis met een mooie print.

De laatste tijd vind ik Yankee Candles steeds fijner. Een plaatselijke sigarenboer verkoopt een paar Yankee Candle producten. Ik kocht de White Chocolate Mint kaars en een kleine Red Velvet kaars. De geuren zijn heerlijk!Als laatste nog 3 producten die niet op de eerste foto staan. Bij Shop.misslipgloss.nl kocht ik het Sleek Blush by 3 palette in Lace en een nagellak van Ciaté in Big Yellow Taxi. Bij de online shop van MAC kocht ik een losse pan in de kleur Cranberry.


Dat was weer een flinke shoplog! Ik ben erg blij met alle nieuwe spulletjes.
Het lijkt alleen wel alsof ik meer geld uitgeef als ik geld wil sparen. Misschien moet ik gewoon stoppen met zeggen dat ik MOET sparen. Hopelijk lukt het dan wel om mezelf in de hand te houden...

Hebben jullie de laatste tijd lekker geshopt? Zo ja, wat hebben jullie allemaal gekocht? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dingen heb je geshopt!
  Fijne merken. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, leuke kleuren van OPI! Ik ben erg benieuwd naar de producten van Philosophy. Heb ze zelf nog nooit gebruikt gezien de aardige prijzen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Van de purity cleanser hebben ze ook een 100ml flesje, die kost geloof ik 10 euro. Een fijner prijsje om te testen!
   En ik denk als je oprecht interesse in de producten toont in de winkel, dat je wellicht wel een sample kunt krijgen...

   Verwijderen