20121125

LOVE | Pretty Little Liars

Na de zomer zijn er niet veel televisieseries meer die ik volg. Van Gossip Girl moet ik alleen de afleveringen van het laatste (huidige) seizoen kijken en bij Grey's Anatomy loop ik een seizoen achter. Ik was er echt aan toe om een nieuwe serie te volgen. Na wat zoeken kwam ik uit bij Pretty Little Lairs!


Vanaf het moment dat ik de eerste aflevering keek was ik hooked! Pretty Little Liars is spannend, maar ook lekker dramatisch. Ik gok dat veel meiden de serie al kennen, maar ik zal het verhaal van Pretty Little Liars toch even kort uitleggen.

Het verhaal gaat over vijf vriendinnen, Aria, Spencer, Hanna, Emily en Alison. Tijdens een sleepover verdwijnt de populaire Alison Dilaurentis spoorloos. De vriendschap valt uit elkaar na haar verdwijning.
Na een jaar zonder contact tussen de vriendinnen krijgen zij berichten van "A" over de verdwijning van Alison en dreigt al hun geheimen bekend te maken. Ze denken dat Alison het is en dat zij een zieke grap met hun uithaalt, maar kort na de smsjes wordt het levenloze lichaam van Alison gevonden. De vriendinnen denken dat "A" verantwoordelijk is voor de dood van Alison. 
Vanaf dat moment begint de zoektocht naar de identiteit van "A"...

Ik vind het verhaal heel fijn om naar te kijken. Ik vroeg mij af hoe het verhaal zich zou ontwikkelen, maar inmiddels ben ik seizoen 3 aan het kijken en het blijft een goed verhaal!
Naast spanning (want af en toe schrik je echt) en drama (ow yes enough drama) zit er ook humor en mysterie in de serie. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Pretty Little Liars is nu bezig met het derde seizoen en heeft nu even een stop, maar gaat vanaf januari weer verder. Zover ik weet is de serie nog niet op de Nederlandse televisie geweest, wat ik overigens erg jammer vind... De serie is echt een aanrader!

Beautysets - PrettyLittleLiarsmoodboard
Kijk jij Pretty Little Liars? Laat mij weten wat je van de serie vindt bij de comments!
Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

 1. Ik volg het nu al een jaartje, maar ik volg veel series. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik volg pll oook, alleen de laatste tijd heb ik geen tijd meer op alle afleveringen terug te kijken ;( mweeeeehh, hhaha
  maar het is echt een superleuke serieee!
  vooral WREN is knap ;p
  en ESRA haha,

  mijn site is: www.heymarijex.blogspot.com

  dus als je eens wil kijken? (:
  ik zou het echt super leukvindenn!

  lieeefs, marije

  BeantwoordenVerwijderen