20121227

❄ BEAUTY | Empties December 2012 ❄


Ik deed in november nog een empties post en had daarom ook niet verwacht deze maand weer een nieuwe te plaatsen! Gek genoeg gingen er opeens allemaal producten op. Deze laat ik jullie natuurlijk weer zien.Afgelopen maand maakte ik de nagellak remover van Trekpleister op. Het is geen hele bijzondere remover en doet gewoon waarvoor hij gemaakt is... nagellak verwijderen! Hij ruikt alleen niet super sterk naar aceton en dat is wel fijn. Ik had hier nog een bake-up van staan dus die gebruik ik nu.

Ik maakte ook een scheergel op. Meestal gebruik ik er één van Gilette en die koop ik dan in de aanbieding. Het was wel een fijne scheergel.
Van The Body Shop maakte ik de Earth lovers douchegel op in de geur apricot&basil. Het is een fijne douchegel, maar ik zou hem denk ik niet opnieuw kopen. Ook gebruikte ik de Axe Anarchy for her deodorant op. Deze vind ik heel erg fijn! Ik heb al meerdere bussen hiervan opgemaakt. Ik vind het alleen zo jammer dat de deodorant zo duur is.Eindelijk maakte ik de Purity cleanser van Philosophy op. Ik heb super lang met dit kleine flesje gedaan. Ik wist dat hij bijna op was dus had ik een paar weken geleden met korting een full size fles gekocht, want het is een super fijne cleanser. Ik kan niet meer zonder.

Ook een fijn product dat helaas op is, is de Caudalíe cleansing water. Deze kocht ik via Feelunique.com ter vervanging van mijn Lush Breath Of Fresh Air. Ik denk dat ik deze cleanser nog fijner vind dan die van Lush! Hiervan heb ik ook weer een bake-up staan.

Een product wat ik helaas weg moet gooien is de geleyeliner van Maybelline. Ik heb hem nu anderhalf jaar en hij is nu echt uitgedroogd helaas.Toen ik alle foto's had genomen vond ik later op de dag nog twee producten die ook op waren. Dit zijn de Lush Sugar Scrub, een grote scrub bol. Erg fijn, maar niet handig in gebruik. Ik maakte ook de Andrelon mousse op. Ik gebruik dit niet heel vaak, maar soms is het wel fijn om in mijn haar te doen, bijvoorbeeld bij het maken van krullen.Dit zijn mijn empties van de maand december en alweer de laatste van het jaar! Wat maakte jij allemaal op deze maand? Laat het mij weten bij de comments!

3 opmerkingen:

 1. hoi, leuke blog :)
  mag ik vragen hoe lang deed je met de scheergel ?
  dankjewel

  --
  dag hoor
  Rosalea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb niet precies bijgehouden hoe lang ik doe met mijn scheergel, maar volgens mij wel een paar maanden. Dit is trouwens niet mijn favoriete geur. De perzik/abrikozen geur vind ik lekkerder :D

   Groetjes

   Verwijderen
 2. Heeeeeeee, bedankt voor de tip :)
  fijne avond verder, dag dag

  --
  Rosalea

  BeantwoordenVerwijderen