20121216

❄ BEAUTY | Glossybox December 2012 ❄


Met de feestdagen voor de deur zijn de maandboxen in december (gelukkig) wat eerder verzonden zodat we nog voor de Kerst van de producten uit de boxen kunnen genieten. Van mijn twee boxen, Glossybox en Truly Yours, ontving ik afgelopen donderdag de eerste box van Glossybox. Het is een speciale box voor de feestdagen! Benieuwd wat erin zit? Lees dan verder!


De box ziet er heel mooi uit. De december editie is zilver met sterretjes papier in de binnenkant. Net als vorig jaar zit er een candy cane in de box en nu ook samen met een Azzaro parfumsample voor mannen en een Kerastase Elixir Ultime sample. Bij deze box ontving ik ook de eerste fysieke Glossymag en een kortingscode voor het nieuwe merk Molton Brown.


Volgens het kaartje zitten er producten in de box om je te voorzien van een fraaie look en producten die je net wat extra verzorging geven tijdens de koude maanden. Eerlijk gezegd krijg ik niet bepaald een feestelijk gevoel bij het zien van deze producten, maar ik zie één product in de box zitten waarvan ik wel een beetje blij werd.


De Elements bodylotion van Mineral Care beschermt de huid tegen vochtverlies en zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel aanvoelt. Erg handig voor de winter!

Molton Brown is sinds kort eindelijk in Nederland te koop. Ter introductie nu een product van dit merk in de box. Ik heb een bath&shower therapy douchegelontvangen in de geur warming eucalyptus. De bad- en douchegel stimuleert de zintuigen en geeft de huid een boost!
Jammer voor mij dat ik eucalyptus echt heel vies vind ruiken...Roze! Dat was het eerst dat mij opviel aan deze mascara van Yves Rocher. Het is de wimperscheidende volume mascara. Hij omhult de wimpers één voor één voor een extra volume effect voor een intense en verleidelijke blik. Persoonlijk vind ik het jammer dat het heen waterproof mascara is. Met de koude en vooral natte wintermaanden is waterproof zeker een musthave.Wat fijn! Glossybox heeft nu ook OPI aan het merkenbestand toegevoegd! Ik heb een witte shatter nagellak ontvangen. Eerlijk gezegd denk ik dat shatter nagellak niet echt meer trendy is en Glossybox hierdoor een beetje achter de feiten aanloopt. Ik had dan liever een klassieke rode of een schitterende gouden nagellak gekregen.

Glossybox heeft samen met Kryolan een blush ontwikkeld in de kleur Glossy Pink. Hier ben ik wel blij mee. Vaak zijn roze blushes te fel voor mij, maar deze matte dusty roze kleur is voor mij zeer geschikt. Volgens de beschrijving is de blush gemaakt van ultrafijn poeder en zorgt voor een gezonde glow en flatteerd elke huidskleur. I like!


Tja, ik weet niet zo goed wat ik van deze box vind. Persoonlijk vind ik de box totaal niet feestelijk en zitten er een aantal producten in waar ik niets mee kan of wat ik niet leuk vind. Wat ik wel positief vind aan de Glossybox van december is de variatie aan producten waarmee je goed mee uit de voeten kunt.

Voor mij is dit helaas mijn laatste Glossybox. Ik heb besloten om mijn abonnement op te zeggen omdat ik nu al een paar boxen achter elkaar teleurgesteld ben in de inhoud ervan. Ik koop dan liever één geweldig product voor de prijs van één Glossybox met matige producten erin. De Truly Yours box zal ik wel blijven ontvangen, dus daar zullen jullie iedere maand een post van voorbij zien komen!

Wat vinden jullie van de december box van Glossybox? Zijn jullie laaiend enthousiast of net zo teleurgesteld als ik ben? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten