20121210

❄ GIVE AWAY | Holiday Give Away! ❄


Met de feestdagen geef jij je geliefden uiteraard de mooiste cadeau's. Ook ik vind het leuk om mooie cadeau's voor mijn familie en vrienden te kopen. Dit jaar heb ik voor één van jullie een kerstcadeautje! Ik heb een leuke set samengesteld voor één van jullie!


Als eerste krijgen jullie een make-up tasje waar ik de rest van de give away in zal doen.


De winnaar van de give away krijgt deze drie producten die bijvoorbeeld tijdens de feestdagen kunt dragen! Je krijgt een Blush uit de Hema feestdagen collectie. Uit deze collectie krijg je een lip balm stick. Deze is te vergelijken met de Clinique Chubby Stick.
Om het af te maken win je een Rimmel Precious Stones nagellak in de kleur Ruby Crush.


Als extraatje krijg je een lekkere parfumsample van Chloé en een candy cane!


Wat moet je doen om dit pakketje te winnen?
1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment achter waarin je vertelt wat jij het leukste vind aan Kerst!

Je kunt meedoen aan de give away tot zondag 16 december 2012 23:59 uur. Vervolgens kies ik een random winnaar die ik op dinsdag 18 december 2012 bekend zal maken. Ik stuur het dan direct op zodat de winnaar het tijdens Kerst kan uitpakken!

Doe vooral mee en veel succes!
Edit: Deze Give Away is gesloten en je kunt niet meer meedoen!

Liefs,
Deborah

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk, ik like je op facebook! :D
  Mijn fb: https://www.facebook.com/Sanne0

  Het leukste aan kerst vind ik de mooie sneeuw buiten en de gezellig heid, iedereen doet iets liefs voor elkaar, maar ook mooi zijn natuurlijk de speciale kerst beauty producten, love them! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het leukste aan kerst.. vind ik de warme sfeer die overal hangt. En als er buiten sneeuw ligt, lijkt het binnen nog warmer te zijn. Wat vind jij het leukste aan kerst?

  Ik volg je btw op Facebook en Bloglovin'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leukste aan kerst vind ik de kerstsfeer die wordt gecreeerd door de opgetuigde kerstbomen, versieringen, verlichtingen en speciale (beauty)cadeaus in de winkels, maar ook het gezellig samen zijn met mijn dierbaren en hun verwennen met lekker eten en mooie cadeaus.

  Ik volg je vanaf nu op Bloglovin en Facebook :)

  Ik wens je alvast een hele fijne kerst en een gelukkig 2013! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Natuurlijk doe ik mee want een fris make-upje kan ik wel gebruiken na al dat geklus in mijn nieuwe huisje! Ik volg je op BL, heb het artikel ook geliked! En natuurlijk ook FB, en gedeeld! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het leukste aan kerst vind ik het samenkomen met familie. Lekker cliché ;) En natuurlijk de vele kerst collecties die uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het leukste van kerst..
  1: je bent altijd vrij (iig ik wel ^^)
  2: de gezelligheid! (de lampjes, kaarsjes aan..leuke films op tv)
  3: lekker eten!! Ga altijd helemaal los in de keuken met hapjes maken etc.
  4: weer een excuus om lekker te shoppen voor je familie..kadootjes weggeven vind ik t leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het leukste aan kerst vind ik de gezelligheid, de lampjes in het donker, de warmte wanneer het koud is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg je op Bloglovin en Facebook :-)

  Het leukste aan kerst vind ik de warmte en gezelligheid van mensen om je heen! Met kerst zijn altijd alle mensen vrolijk! En om samen met je familie en vrienden gezellig met zijn alle de maaltijd voor 's avonds te maken!
  I love Christmas!
  En natuurlijk niet vergeten! De heerlijke kerstnummers! Lekker voluit de volume en genieten! hifi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hejj Deborah!

  Wat 'n leuke blog, heb er al een paar x eerder op gekeken en dan steeds een paar artikelen zitten lezen! En leuke actie nu, ik doe natuurlijk mee. Ik volg je op Facebook.

  Waarom ik van kerst hou;
  - Heerlijke kerstmuziek luisteren; daar wordt toch iedereen vrolijk van!
  - Gezellige kerstdagen met familie. En in een tijd waarin iedereen het druk heeft, is het juist allemaal extra leuk, want (bijna) niemand kan zeggen dat ie met kerst niet kan. Ik zie dus 'n hoop lieve mensen weer! :)
  - Ook gezellig; kachel aan, kaarsjes aan.. en lekker met 'n kop hete thee of warme chocomel op de bank. Met 'n lief hondje naast me (die er trouwens met kerst ook überschattig uitziet; ze heeft een kersttrui, een rendiergewei en 'n kerstmuts, hahaha).
  - Leuke kado'tjes kopen voor familie & vrienden!
  - Leuke spulletjes kopen voor jezelf zodat je er met kerst weer op je best uitziet! :)
  - Omdat ik zo nog wel een hele tijd door kan gaan denk ik? Haha!

  Liefs! x Rianne

  BeantwoordenVerwijderen