20121213

❄ LOVE | Lush Kerstcollectie 2012 ❄

Wie is er niet dol op de zeepjes, douchegels, shampoo's en bath melts van Lush? Ik ben al jaren groot fan van hun producten. Zo zijn shampoo I Love Juicy en shampoobar Jumping Juniper mijn standaard shampoo duo.

Ieder jaar kijk ik uit naar de kerstcollectie van Lush, want Oh My wat is die collectie geweldig! Kijken jullie mee naar mijn favorieten?
Vorig jaar werd de zeep Angels Delight al geïntroduceerd en toen was ik direct al verliefd op de geur en is Angels Delight niet prachtig?
De beschrijving van Lush: Deze frisse mandarijnzeep is favoriet bij alle (b)engeltjes. Angels Delight bestaat uit oliën van mandarijn en zoete sinaasappel met een vleugje gardenia. Lekker frisse citrusgeur die ook nog eens zoet is, daar moet je toch van houden?!

Voor Angels Delight betaal je €5,55 en dan krijg 100 gram van deze prachtige zeep.


Mijn alltime favorite van de kerstcollectie van Lush is Snowcake! Snowcake is een creamy zeep met heerlijke amandelgeur, jummie. De zeep is helemaal wit met gouden poeder op de bovenkant.
De beschrijving van Lush over Snowcake: Deze zeep heeft enorm veel fans! We kennen mensen die in één keer een halve kilo kopen omdat ze er het hele jaar van willen genieten. De warme geur doet je denken aan aan marsepein en is heel zacht voor je huid.

Volgens Lush ruikt Snowcake naar marsepein. En dat ruik je heel erg goed. De warme geur van amandelen is super lekker! Volgens mij is Snowcake één van de meest populaire kerstproducten. Het is ook echt het product waar ik ieder jaar weer naar uitkijk. Binnenkort ga ik snel nog even een voorraad voor de rest van het jaar halen!

Voor €5,95 krijg je 100 gram Snowcake.


Ik heb een bad, maar gebruik hem eigenlijk nooit. Ik koop dan ook nooit producten voor in bad, maar toen ik deze smeltende sneeuwmannen zag moest ik ze wel kopen.
De beschrijving van Lush: In The Melting Snowmen zit veel cacaoboter, zodra hij smelt verandert je badwater in een fijn olie-achtig mengels dat je droge wintervelletje je huid lekker verzacht en verzorgd. Laat je bad vollopen met warm water, stap erin en neem de sneeuwman mee. Hij smelt vanzelf!

Lush heeft het recept van The Melting Snowman veranderd, want hij rook eerst teveel naar vanille waardoor mensen hem wilde opeten. Nu ruikt The Melting Snowman naar een oude favoriet Hot Toddy. De smeltende sneeuwmannen bestaan nu uit kaneelolie, patchoelie, zoete sinaasappel, citroen en kruidnagel. Gek genoeg vind ik ze ook wat weg hebben van Snowcake. Misschien ligt het aan mij, maargoed de geur is heerlijk en zien ze er niet super schattig uit?

Voor €3,96 krijg je één The Melting Snowman van 60 gram.Mijn laatste favoriet van de Lush kerstcollectie is Snowglobe. Ik ben het hele jaar door dol op citrusgeuren en dus ook tijdens de Kerstperiode. Snowglobe is een heerlijke zeep die aan mijn wensen voldoet. De beschrijving van Lush: Heerlijk frisse zeep met de geur van citroengras en citrusvruchten, opwekkend wanneer het buiten koud, guur en donker is. Geinspireerd op de sneeuwbollen die je kunt schudden zodat je de vlokjes ziet dwarrelen!
Snowglobe heeft de geur van citroengras, citroen en grapefruit. Daar wordt je in de ochtend zeker lekker wakker van.

Voor deze heerlijke energiekick betaal je €5,50 en dan krijg je een stuk van 100 gram Snowglobe.

Wat zijn jullie favoriete Lush producten? Gaan jullie ook los wanneer de kerstcollectie uitkomt? Laat bij de comments achter wat jij graag bij Lush koopt. Ik wil bij deze nog even Lush Rotterdam bedanken dat ik foto's mocht maken van de zepen in de winkel!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Haha ik weet nog dat je in Utrecht stond te kwijlen bij die Snowcake! Hij rook ook wel errug lekker.. Ik heb trouwens een stukje Angels Delight liggen die ik waarschijnlijk niet ga gebruiken. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet het nog goed! Toen was de collectie echt net uit geloof ik :D Als ik jou was zou ik Angels Delight zeker gaan gebruiken! It's so lovely!

      Verwijderen