20121214

❄ BEAUTY | Nail Of The Day Lincoln Park At Midnight ❄


Tijdens de wintermaanden neig ik toch altijd snel naar donkere nagellak. Het staat vaak heel chique en persoonlijk houd ik van diepe donkere kleuren. Toen ik Licoln Park At Midnight in het OPI rek zag staan wist ik dat ik hem moest kopen.

Één van de populairdere OPI kleuren is Licoln Park After Dark, een donker diep paarse nagellak die bijna naar zwart neigt. Licoln Park At Midnight is ook diep paars (aubergine kleurig), maar is zeker niet zo donker dat het naar zwart lijkt. Een goed alternatief als je van donker houd, maar geen zwart op je nagels wilt dragen.

Op de foto's draag ik twee lagen die zorgen voor een goede dekking. Licoln Park At Midnight heeft geen creamy finish, maar ook geen metallic. Het lijkt eerder een shimmer te hebben.

OPI nagellak is te koop bij Sephora en als ik het goed begrepen heb vanaf nu ook bij Douglas! OPI lakjes kosten €13,95 en daarvoor krijg je 15ml nagellak.

Liefs,
Deborah

1 opmerking: