20121224

❄ TAGS | 6 Products I Cannot Live Without 2012 Tag ❄

Er zijn altijd een paar producten in jouw stash waar je echt niet zonder kunt. Vorig jaar deed ik deze tag al, maar inmiddels heb ik een heel ander lijstje staple producten. Ik heb ervoor gekozen om de zes producten te onderverdelen in haarverzorging, huidverzorging, lichaamsverzorging en make-up!Huidverzorging
Sinds een paar maanden heb ik het merk Caudalíe ontdekt. Eerst gebruikte ik de Beauty Elixir, maar besloot laatst eens de Cleansing Water te gebruiken. Ik gebruik namelijk al maanden de Lush Breath Of Fresh Air en wilde eens wat anders testen. Wat is het een fijn product! Het is mild voor de huid, verwijderd make-up en geeft een lekker schoon gevoel.

Het tweede huidverzorgingsproduct is een cleanser en wel de Purity cleanser van Philosophy! Het is de fijnste cleanser die ik tot nu toe heb gebruikt. Hij reinigt goed en verwijderd ook waterproof mascara. I Like!
Haarverzorging

Één van de fijnste haarverzorgingsproducten van het moment is voor mij de Indola Bi-Phase Conditioner. Het is een leave-in conditioner en ik kan niet meer zonder. Mijn haar raakt snel in de klit en na het wassen heb ik veel moeite met het borstelen van mijn haar, maar na een paar sprays van dit wonderspul kom ik met gemak door mijn haar heen! Een must van iedereen die veel klitten heeft of gewoon heel lang haar.

Lichaamsverzorging
Via de Truly Yours box kwam ik in aanraking met de 8-hour cream van Elizabeth Arden en dan wel in de vorm van Lip Protectant, maar die tel ik toch mee als lichaamsverzorging, want je kunt het werkelijk waar overal voor gebruiken! Natuurlijk gebruik ik het voor droge lippen, maar ook voor nagelriemen of droge plekjes op mijn gezicht werkt het heel erg goed. Ik heb een voorraadje liggen voor het geval mijn blikje op raakt.


Make-upUrban Decay is dit jaar één van mijn favoriete make-up merken geweest. Zo kan ik niet zonder mijn Primer Potion, want anders blijft mijn make-up echt niet goed zitten. En dan de Naked Palettes (die ik stiekem als één product tel). Beide palettes super vaak gebruikt en nog steeds pak ik ze er bijna iedere dag wel bij.

Zonder welke producten kan jij echt niet leven? Laat het achter bij de comments of als je zelf een blog hebt dan tag ik jou bij deze om de tag te doen!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Leuk om te lezen!

    Ik was al van plan om een favorieten van 2012 te laten zien, maar op deze manier is eigenlijk ook wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen