20121226

❄ TAGS | I Love December Tag ❄

Bron: Tumblr

December is door de feestdagen heel erg leuk, maar wat is er nog meer leuk in december? In deze tag die ik op de blog van MadameLotte vond geef ik antwoord op 10 vragen!

1. Welke product(en) mogen deze maand zeker niet ontbreken, op het gebied van beauty?
Lippenbalsem is een must voor mij in de wintermaanden. Als het maar een beetje koud wordt dan worden mijn lippen droog. Een goede handcrème is trouwens ook geen overbodige luxe.

2. Wat is je favo winterdrankje?
Warme chocolademelk is heerlijk, maar wat ik ook heel graag drink is een Toffee Nut Latte van Starbucks! Nom nom nom.

3. Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de december maand?
Rood, glitter of een andere donkere kleur is wat ik vaak in december draag. Voorbeelden van favoriete lakjes dit jaar zijn Essie Leading Lady, OPI Lincoln Park At Midnight en China Glaze Ruby Pumps.

4. Wat voor een geurkaars brand je het liefst met de feestdagen?
Ik heb geen standaard geurkaars die ik brand. Op het moment ben ik dol op de Yankee Candle Wax Tarts en een hele fijne geur voor de feestdagen is Red Velvet.5. Wat is je favoriete kerstfilm?
Toevallig heb ik daar vorige week nog een post over geplaatst! Als ik echt moet kiezen dan ga ik echt voor Home Alone. Hij blijft leuk!

6. Wat is je favo kerstnummer?
Lekker cliché, All I Want For Christmas Is You!

7. Hoe zou jij het liefst de kerstdagen vieren? Hoe ziet jouw ideale kerstavond er bijvoorbeeld uit?
Met vrienden en familie vier ik het liefst de feestdagen. Lekker koken en eten, cadeautjes uitwisselen, goeie muziek dragen en genieten van elkaar.8. Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt?
Heb je even?! Ik weet nog wel wat dingen die ik graag zou vinden onder de kerstboom. Als ik even realistisch ben dan zou ik een mooi oogschaduw palette willen krijgen.

9. Wat trek jij aan op NYE?
Ik denk dat ik mijn nieuwe jurkje met kanten mouwen ga dragen met Oud&Nieuw!


10. Tot slot, wat zijn jouw goede voornemens voor 2013?Ik zou heel erg graag willen afstuderen in 2013 en daarnaast is mijn grootste voornemen om veel te sparen zodat ik twee maanden in Londen kan gaan wonen! Say What?! :D

Waarom hou jij van december? Laat het mij weten bij de comments! En als je de tag overneemt laat het mij dan weten zodat ik hem op jouw blog kan lezen!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: