20121217

❄ This Month December 2012 Part 1 ❄

In mijn november This Month vertelde ik al dat ik ga testen hoe het is om de This Month twee maal per maand te posten. Op deze manier kan ik misschien iets dieper op sommige activiteiten in gaan! Ik ben erg benieuwd hoe jullie het vinden op deze manier.

      

Ik vind het heerlijk om in het weekend croissants te eten als ontbijt! Gevuld met kaas, jam en zelfs kaneel, I love it all.
Zijn jullie ook zo blij dat het bijna Kerst is? Ik heb al zeker 10 dagen mijn Kerst decoraties in mijn kamer staan. Super gezellig en ik word er elke keer weer blij van wanneer ik mijn kamer binnen kom. Jammer genoeg wordt nu pas de kerstboom in de woonkamer opgezet. De kerstboom heb ik gisteren uitgezocht. Ik was al binnen 5 minuten klaar!Sneeuw! Ik vind het prachtig wanneer er sneeuw uit de lucht komt en ik vroeg in de ochtend over het bijna maagdelijke witte kleed op de grond mag lopen, maar ik word ook altijd een beetje paranoia van sneeuw. Vroeger viel ik altijd wel als er ijs of sneeuw op de grond lag, dus iedere keer ben ik onwijs op mijn hoede als er sneeuw of ijs ligt. Ik laat de fiets thuis staan en loop ik naar het station. Ach, ik heb in ieder geval wat beweging op deze manier in de winter!De afgelopen twee weken stonden in het teken van bloggen en school. Het zal jullie vast opgevallen zijn dat er in december iedere dag een blogpost voor jullie klaar staat! Ik wilde namelijk mijn versie van Vlogmas (wat veel Youtuber's op het moment doen) op mijn blog, dus bedacht ik Blogmas! De posts heb ik niet zo genoemd, maar ze staan wel getagd als Blogmas. De rest van de maand kun je iedere dag een post vinden op mijn blog.

Nog een week te gaan en dan is het alweer kerstvakantie. Eerlijk gezegd ben ik daar wel aan toe. Niet dat mijn minor Experience Management zoveel tijd in beslag neemt, maar ik moet nog een verslag herkansen en ik moet beginnen aan mijn reflectieverslag voor mijn minor. Natuurlijk is uitslapen en kerstfilms kijken ook geen straf in de vakantie. Hebben jullie plannen in de vakantie?Shoppen voor een kerstoutfit! En die heb ik nog gevonden ook. Het is een zwarte jurk met kant, I like!
Starbucks, wat is het fijn dat ik je nu op kan zoeken wanneer ik maar wil. Het is zo verleidelijk om iedere keer dat ik op Rotterdam Centraal kom naar Starbucks te gaan, maar met een gemiddelde prijs van €5 voor bijvoorbeeld een Caramel Macchiato of een Cafe Mocha is mijn magere loontje zo op!Op vrijdag 7 december ging ik naar Et Après van Isabelle Beernaert. Prachtig, ongelofelijk prachtig! Ik ben gek op de choreografieën van Isabelle. De dansers uit de voorstelling zijn ook geweldig. Onder andere Nina Plantefève-Castryck (winnares So You Think You Can Dance 2011), Angelo Pardo (So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle 2011) en Arno ( So You Think You Can Dance 2012) dansen in Et Après en wat zijn zij toch goed.

Over twee weken deel twee van de This Month december! Hopelijk vinden jullie het op deze manier ook fijn! Wat hebben jullie de afgelopen twee weken allemaal gedaan? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Ja leuk zo! En ik ben blij dat er hier geen starbucks in de buurt zit, ik zou me arm kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie foto's en wat gaaf dat je naar Et Après was!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Het was echt zo onwijs mooi, echt een aanrader!

   Verwijderen