20121216

❄ BEAUTY | Truly Yours Box December 2012 ❄


Iedere maand lijkt het net eventjes Kerst te zijn wanneer ik mijn Truly Yours box ontvang! Uitpakken en zien wat er allemaal voor goodies in de box zitten. Deze maand is het niet anders, maar nu is het al wel bijna kerst! De december box staat dan ook in het teken van de feestdagen. Lees verder om te zien wat er in de box zit.


 

Een volle box! Zo zie ik mijn Truly Yours box maar al te graag. Volgens het kaartje zijn de producten uit de box bedoeld om de effecten van jolige avonden teniet te doen. Daarnaast zitten er ook andere heerlijkheden in!Net als in de Glossybox van december heeft ook Truly Yours aan de mannen in ons leven gedacht. Voor een broertje, vader, vriendje of buurman zit er een parfumsample van A*men van Thierry Mugler in de box. Jijzelf mag genieten van een luxe miniatuur van Alien Essence Absolue van Thierry Mugler.

Toen ik de Purity cleander van Philosophy spotte werd ik super enthousiast! De Purity cleanser is al een hele tijd mijn nummer 1 cleanser! Erg fijn dat er nu een fijn sample flesje in de box zit. Dat is namelijk altijd handig als je bij iemand blijft slapen of een weekendje weg gaat.
Ik vind het erg fijn dat Philosophy nu in het merkenbestand van Truly Yours zit. Het is een super fijn merk.Zowel in de Glossybox en de Truly Yours boxen ontving ik al eerder producten van Weleda. Het is helaas zo'n merk wat ik gewoon niet gebruik. Inmiddels heb ik dus een verzameling van ongebruikte Weleda producten. Daarbij is nu de Oogcontourcrème gekomen. De crème zou de huid moeten verstevigen en beschermen.

Burt's Bees! In de Glossybox van oktober ontving ik al een Beeswax Lipbalm en in deze box zit een Replenishing Lipbalm in Pomegranate. In de winter (joh, het hele jaar door eigenlijk) heb ik last van superdroge lippen, dus lipbalms zijn bij mij altijd welkom. Deze lipbalm verzacht en geeft zoals de dop al deed vermoeden een bescheiden kleurtje aan de lippen. Hij ruikt ook nog eens lekker. Een toppertje dus.Chocolade is fijn en maskers zijn fijn. Chocolademaskers zijn geweldig! Ik heb dit masker in het verleden zelf al eens gekocht in ik vond het een prettig masker. Volgens de beschrijving zorgt het cacao-extract, de cacaoboter en de vitamine E ervoor dat de huid een oppepper krijgt.

Als laatste een pretty and shiny nagellak van Mavala. Sparkling Silver is de naam van de nagellak. Hij past perfect bij de feestdagen en het zou zomaar kunnen dat ik hem tijdens Kerst of Oud&Nieuw zal gaan dragen.

Over deze box ben ik zeer tevreden. Het zijn misschien geen high end merken of producten, maar het zijn wel hele mooie en fijne producten. Van de december box van Truly Yours wordt ik in tegenstelling met de december box van Glossybox wel erg blij. Go Truly Yours!

Wie heeft deze box ontvangen? Wordt jij er ook erg blij van of juist niet? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten