20130127

REVIEW | Sleek Shangri-La Respect Palette


De palettes van Sleek gebruik ik al zeker anderhalf jaar. Onder mijn favorieten zijn het Oh So Special en het Storm palette. Sinds een paar weken heb ik het prachtige Sleek Shangri-La Respect palette in mijn bezit en gebruik ik met veel plezier. Tijd voor een review!De verpakking van de Sleek palettes zijn geweldig! Dit Respect palette zit weer in een mooie mat zwarte verpakking. Het doosje ziet er lekker vrolijk en bijna retro uit. Dat klopt ook wel een beetje aangezien het Respect palette is gebaseerd op de Motown jaren '60! De namen van de kleuren zijn ook gebaseerd op namen van Motown artiesten uit die periode.En zo ziet het Shangri-La Respect palette er van binnen uit. Mooie warme kleuren. Van de Shangri-La lijn is er ook een Supreme palette met koele kleuren. Persoonlijk houd ik meer van warme kleuren en dit palette is daarom precies goed.

Het palette bevat zowel neutrale als wat heftigere kleuren zoals oranje en roze. Van de twaalf oogschaduws zijn acht kleuren mat en vier kleuren met shimmer. Alle kleuren zijn goed met elkaar te combineren.

De kleuren op de bovenste rij van links naar rechts: Gladys White, James Brown, Shalamar, Count Basi Beige, Aretha Orange en Otis Redding.De onderste rij van links naar rechts: Roberta Black, Vandellas, Cameo Cream, Motown Mink, O'Jays en New Jack Pink.

Wat mij betreft had één van de witte/lichte kleuren weg mogen blijven. Ik heb zelf niet zoveel met de meest witte kleur Gladys White. Count Basi Beige en Motown Mink zie je niet heel erg goed, maar ze liggen dan ook dicht bij mijn eigen huidskleur. Beide kleuren zijn wel favoriet samen met James Brown, Cameo Cream en Vandellas.

Het is fijn om eens een palette te hebben met meer matte dan shimmer oogschaduws. Wel vind ik dat je matte kleuren meer op moet bouwen om een heftige kleur op je oogleden te krijgen.
Als je het leuk vindt zou je zelfs de roze en oranje kleuren licht op de wangen aan kunnen brengen zodat je ooglook en wangen mooi matchen.

Het Sleek Shangri-La Respect palette is erg fijn in gebruik en een echte aanrader voor een klein prijsje. Dit prachtige palette en het Shangri-La Supreme palette kosten €9,99 per stuk. Ik kocht het palette bij AliceJo, maar ze zijn ook te koop bij de shop van MissLipgloss ( voor €8,95)!

1 opmerking: