20130113

THIS MONTH | December 2012 Part 2

Januari is al bijna op de helft en toch plaats ik mijn This Month deel 2 van december 2012. Door school heb ik er echt even geen tijd voor gehad, maar ik wilde jullie laten zien wat ik in de tweede helft van december heb gedaan!Een avondje met vrienden bestaat meestal uit veel drank... En dat resulteert weer in een brak gevoel de volgende ochtend. Met een kopje thee en een licht ontbijt kom ik daar wel bovenop!In december ging ik met vrienden voor het eerst naar Sumo! Al jaren kom ik graag bij ShabuShabu en dat is praktisch hetzelfde als Sumo. Het enige verschil zijn een paar andere hapjes op de menukaart. We wilden sushi eten, maar niet weer bij ShabuShabu. Op naar Sumo! Het was heerlijk, vooral de mega sushirol op de rechter foto was very jummie.In de vakantie ben ik een beetje ziek geweest en blijf daarom veel binnen. Dat betekend spelen met de honden! Ik ben dol op Suus en Joepy. Ze moesten ook gewassen worden, want door het slechte weer waren ze super vies geworden. Het wassen was een hele onderneming! De badkamer leek wel een oorlogsgebied.Ieder jaar kijk ik enorm uit naar 3FM Serious Request. Ook dit jaar zat ik aan de buis gekluisterd! Ik stond iedere dag op met 3FM en ging er (heel laat) weer mee naar bed. De stille ramp van dit jaar, baby sterfte vond ik een onwijs goed doel, dus ik heb voor €15 een plaat aangevraagd. Voor deze €15 kon het Rode Kruis een Mama Kit kopen waarmee hopelijk een baby kan worden gered!


Holidays! Kerst en Oud&Nieuw stonden al snel voor de deur. Eerste kerstdag was heel relaxt thuis met mijn ouders en mijn zus. Wij hebben zoals bijna heel Nederland gegourmet en daarna cadeautjes uitgepakt.
Voor de eerste keer zijn wij op tweede kerstdag met de familie uit eten geweest bij wokrestaurant Chung Ching op de Straatweg in Rotterdam. Het was super gezellig met mijn ouders, zussen en aanhang en oom, tante en nicht. We aten ons tonnetje rond en gingen vervolgens naar mijn oom en tante. Toen wij naar huis toe gingen liep ik over straat en voor ik het wist lag ik opeens op straat. Ik was super hard op mijn knieƫn gevallen! Auch!
Op Oudejaarsdag ben ik met mijn ouders en zus bij mijn oom en tante gaan gourmetten. Na het eten vertrok ik bepakt met slaapspullen en een schaal oliebollen richting het huis van een vriend. Hier heb ik samen met vijf vrienden Oud&Nieuw gevierd. Super gezellig en zeker voor herhaling waard. Ik en mijn vrienden wilde niet midden in de nacht terug naar huis fietsen, dus wij hadden afgesproken om te blijven slapen. Heel fijn na een lange lange avond. Ik lag pas om 6 uur te slapen en werd al om 11 uur 's ochtend wakker. Hello 2013!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten