20130131

THIS MONTH | Januari 2013

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer ten einde. Voor mij een stressvolle en saaie maand. Ik ben met school bezig geweest, ik heb gewerkt en ik ben vooral ziek geweest. Niet zo'n geweldig begin van de maand helaas. Gelukkig was het niet allemaal dramatisch en heb ik wat foto's die ik met jullie wil delen.Het jaar begon met regen, vuurwerk en ik die de tweede fles champagne helemaal zelf ontkurkte! Ik vierde Oud&Nieuw bij een vriend van mij en bleef daar ook lekker slapen zodat ik niet midden in de nacht terug naar huis hoefde te fietsen door de regen. Wij gingen pas om 6:00 uur in de ochtend slapen en werden weer rond 11:30 uur wakker. Na een ontbijtje en wat relaxen ging ik weer naar huis toe.

                   

Eerlijk gezegd heb ik de afgelopen weken niet veel gedaan. Ik ben in de eerste twee weken van het jaar een paar keer naar school geweest. Twee dagen om aan een project te werken, één dag om het project uit te voeren en één dag om een verslag in te leveren en een hertentamen accountmanagement (uit jaar 2) te maken. Goed nieuws, dat hertentamen heb ik gehaald! Een 6,1 en dus ben ik er eindelijk vanaf!
Op mijn vele vrije dagen deed ik mijn administratie, kookte ik gnocchi alla caprese, pakte ik wat pakketjes uit en maakte ik muffins!

Ik maakte wel veel foto's dus toch nog een lange This Month!En toen kwam de sneeuw! Dat betekende 's ochtends vroeg door de sneeuw naar mijn werk en weer terug. Wandelen in het park achter ons huis met de honden. Vooral Suus is dol op de sneeuw en sprong alle kanten op en hapte in de sneeuw.Ondanks de sneeuw ging ik met mijn vader naar de Ikea! Ik wilde een laptoptafeltje en nog wat andere kleine dingen hebben. Niet alles in de kar is van mij. Ook mijn ouders hadden wat spullen nodig. De hotdogs waren wel van mij. Die haal ik altijd bij Ikea. Binnenkort volgt een shoplog van de Ikea.
Verder lig ik af en aan ziek in bed... Boehoe. Wel ging ik gewoon werken. Meestal werk ik dan maar een paar uurtjes. Vorige week haald ik na mijn werk lekker een ontbijtje bij La Place en kocht daarna een tablet! Oeps.. er volgt snel een shoplog.

Ik verzond mijn 2000ste tweet, gebruikte ik veel Yankee Candle Wax Tarts en hoorde ik natuurlijk ook het nieuws over Beatrix. Ik vind het wel jammer dat ze stopt, maar zoals ze zelf zei denk ik dat Nederland inderdaad aan een nieuwe generatie toe is. Ik zal wel even moeten wennen aan Koningsdag. Grote kans dat ik het volgend jaar vergeet!

Dat was het alweer voor de maand januari. Wat is dat snel voorbij gegaan zeg. Hopelijk gaat februari minder snel voorbij.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ahw, hopelijk kan je februari ziekte-vrij door! Enne, ik vind de tarts van Yankee altijd zo'n nare bij-geur hebben, heb jij dat niet? Gebruik nu alleen nog maar soy wax tarts :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb helemaal geen last van een bij-geur... Welke wax tarts heb je gebruikt? Misschien ligt het aan de geur? Wel jammer!

      Verwijderen