20130129

BEAUTY | Truly Yours Box Januari 2013


Hieperdepiep Hoera!! Truly Yours bestaat deze maand precies één jaar en viert dat met een volle januari box. In november viel de verjaardagsbox van Glossybox voor mij heel erg tegen dus ik was benieuwd wat Truly Yours ervan had gemaakt.Ziet eruit als een volle box. Er zitten 7 producten in. Snel kijken wat het allemaal is!De Aquamilk van Lancaster, die komt mij bekend voor! In september zat deze ook al in de Truly Yours. Toch een beetje jammer dat er een 'herhalingsproduct' in de box zit.
Van Chloé zit er een sample van het nieuwe parfum SeeByChloé in de box. Ik heb even geroken en het is totaal niet mijn geur, maar mijn moeder vond hem heerlijk. Smaken verschillen.Van het merk Biosilk zit er een Silk Therapy shampoo sample in de box. Ik ben erg gehecht aan mijn shampoo's van Lush, dus deze zal ik aan iemand anders geven. Dit geldt ook voor de reinigingsmelk van ROC. Ten eerste gebruik ik nooit reinigingsmelk en ten tweede heb ik fijne reinigingsproducten voor mijn gezicht. And why change a winning team?!In de box zit een glitter eyeshadow van het merk Hot makeup. Het doet een beetje kinderlijk aan. Glitters kunnen best leuk zijn, maar dit lijkt een beetje op make-up die je vroeger in een setje van Bart Smit had.
Gelukkig vind ik de maskers wel erg leuk! Ik heb al een hele verzameling maskers, maar vooral Dr. van den Hoog maskers zijn erg fijn en zeer welkom.Ik had echt wel wat meer van deze verjaardagsbox verwacht. Dit komt vooral omdat Truly Yours toch vaak met hele fijne boxen komt. Het is zeker geen slechte box, maar ik had misschien wat specialere producten en merken verwacht. Eigenlijk zag je alleen aan de speciaal ontworpen box door illustrator Hyshil Sander dat het om een speciale box ging.

Volgende keer hopelijk beter!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten