20130102

BEAUTY | What's In My Shower Januari 2013


Ik vind het altijd leuk om te zien welke producten andere meiden graag gebruiken. What's in my shower filmpjes op Youtube vind ik dan ook echt super leuk om te kijken.Vandaag laat ik jullie een kijkje nemen in mijn douche!Ik heb thuis een douche en bad in één, dus de badrand gebruik ik om mijn producten neer te zetten.
Op de foto zie je een roze poedel! Dat is mijn Blond Amsterdam badstop. Super schattig natuurlijk en ook nog eens praktisch. In het bakje achter de poedel heb ik een scheermesje en van die dingen om je voeten zacht mee te maken (het woord ervoor ontbreekt mij eventjes).

Voor de onderkant heb je natuurlijk ook producten nodig, dus gebruik ik de Chilly gel. Chilly gel is erg fijn en geeft een super schoon gevoel. Om haarloos door het leven te gaan heb je ook scheergel nodig en daarvoor gebruik ik meestal Gillette scheergel.Voor mijn haar gebruik ik al jaren de Lush I Love Juicy shampoo. I Love Juicy krijgt mijn haar goed schoon en ik doe er ook nog super lang mee, want met een klein beetje kom je erg ver.
Om af te wisselen gebruik ik sinds kort Garnier Fructis Citrus Mint Fresh shampoo voor normaal haar dat snel vettig wordt.

Sinds ik lang haar heb is een conditioner een must! Ik gebruik Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner als normale conditioner. Waarom? Omdat het zo super lekker ruikt!Als laatste het hoekje met lichaams- en gezichtsverzorging. Als ik te lui ben om mijzelf met bodylotion in te smeren (lees: altijd...) dan is Nivea Bodylotion voor onder de douche een uitkomst!
Met showergels geef ik de laatste maanden de voorkeur aan The Body Shop producten. Ik heb een Candied Ginger showergel van vorig jaar Kerst en een XL Coconut showercream.
Om lekker te scrubben gebruik ik Soap&Glory Flake Away, by far de fijnste lichaamsscrub!

Van Lush heb ik Ocean Salt wat eigenlijk bedoeld is om het gezicht te scrubben, maar ik vind hem voor mijn gezicht iets te grof, dus gebruik ik Ocean Salt nu ook voor mijn lichaam.
Ook van Lush heb ik een Shampoo Bar. Ik ben dol op Shampoo Bars en ze zijn geweldig om mee te reizen.

De reinigingsproducten voor mijn gezicht zijn van Philosophy. Ik gebruik de Purity Cleanser en als scrub de Mircodelivery Exfoliating Wash. Beide zijn erg fijn voor mijn huid en ik kan niet meer zonder!

Dit is wat je in mijn douche kunt vinden! Wat gebruiken jullie allemaal onder de douche? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Wat ik letterlijk in mijn douche heb is heel weinig; shampoo, conditioner, drie douchegels, Nivea in-shower bodylotion en een bikinilijntrimmer (die van Gillette). Scrubben doe ik eigenlijk veel te weinig en daarom haal ik het ook nooit in huis :)
    Wel leuk om te zien wat anderen allemaal gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen