20130222

LOVE | Favorite Drogisterij Producten


Met een mooi duur make-up product op z'n tijd is niets mis, maar ieder beauty meisje is dol op budget make-up. Ook ik heb een aantal make-up producten die ik graag gebruik en die gewoon in de drogisterij te koop zijn!

Laat ik beginnen met de producten voor het gezicht. Voor mijn gezicht gebruik ik eigenlijk alleen maar drogisterij producten. In plaats van foundation draag ik graag BB cream. Één van mijn favorieten is de Dream Fresh BB Cream van Maybelline. Voordat ik mijn BB cream op doe gebruik ik eerst wat primer rondom mijn neus waar ik wat grotere poriën heb zitten. Door de primer 'verdwijnen' deze waardoor ik de BB cream mooier aan kan brengen.
Onder mijn ogen gebruik ik concealer. De Touche Healthy Mix van Bourjois gebruik ik erg graag.
Om het geheel af te poederen breng ik Fixing Compact Powder van Essence aan op mijn t-zone om deze mat te houden.Drogisterij merken komen ook met steeds betere producten voor de ogen. Mijn all-time favorite mascara's zijn van Maybelline! Alle Volum' Express mascara's zijn super fijn en ook deze nieuwste, The Rocket, is geweldig! Net ontdekt, maar nu al favoriet is de Eyeliner Pen van Essence. Deze is 100% splash proof en blijft heel erg goed zitten.
Niet uit de drogisterij, maar wel budgetproof is de geleyeliner van Max (Action). De geleyeliner smudged door de dag heen wel een beetje, maar voor €0,99 kun je daar echt niet over zeuren! Ik set de geleyeliner altijd met een beetje zwarte oogschaduw. Met een eyelinerkwastje druk ik de oogschaduw op de eyeliner waardoor hij beter blijft zitten. Als laatste een mono oogschaduw van Catrice. Deze kleur is niet meer te krijgen, maar onmisbaar wanneer ik mijn wenkbrauwen doe.Mijn favoriete nagellak in de drogisterijen zijn van de merken Catrice en Essie. Oké, Essie is niet zeer budgetproof, maar is het geld zeker waard. Als je wel voor budget gaat dan heeft Catrice zonder twijfel de beste en mooiste nagellak die in de drogisterijen te koop zijn.

Wat zijn jullie favoriete make-up drogisterij producten? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Mijn favo drogisterij producten zijn toch zeker de lakjes van Catrice en Essence, eyeliner van Maybelinne en L'Oreal en oogschaduw van Bourjois. Niet allemaal super budget, maar wel fijn overal verkrijgbaar. Mascara en concealer heb ik dan weer wel een stuk duurder, maar goed, dat vind ik dan ook niet erg :)

    BeantwoordenVerwijderen