20130207

LOVE | Yankee Candle


Al maanden geniet ik van de heerlijke geurkaarsen en wax tarts van Yankee Candle. Afgelopen zomer ontdekte ik het merk bij een Cigo winkel bij mij in de buurt en sindsdien ben ik verslaafd!

Er zijn verschillende soorten Yankee Candles. Er zijn Jar Candles, dus kaarsen in glazen potten. Votives zijn de kleine kaarsjes, Wax Tarts zijn gemaakt van was die je op een brander legt en er zijn theelichtjes. Mijn persoonlijke favoriet zijn de Wax Tarts! Yankee Candle Wax Tarts geven de meeste geur af en zo kun je optimaal van de geur genieten. Één Wax Tart gaat 8 uur mee, maar ik heb een kleinere brander dus ik gebruik per keer een halve Wax Tart en dus doe ik er eigenlijk 16 uur mee! Daarbij zijn de Tarts ook nog eens super goedkoop. Ze kosten slechts €1,50 tot €1,60 per stuk (afhankelijk van waar je ze koopt).

Yankee Candle heeft heerlijke geuren in het assortiment. Favorieten van mij zijn Fluffy Towel en Clean Cotton die het doen lijken alsof je schone was hebt opgehangen. Red Velvet en Vanilla Cupcake hebben een heerlijke warme foody geur en het is net alsof je cake of koekjes hebt staan bakken. Cherries On Snow en Mandarin Cranberry zijn wat meer fruitige geuren, ook heel erg lekker.In andere winkels naast Cigo heb ik Yankee Candle nog niet gevonden, maar gelukkig kun je Yankee Candles wel online kopen. Ik heb eens een bestelling geplaatst bij Zimbali Candles. Bij Zimbali zijn de verzendkosten voor Wax Tarts namelijk zeer gunstig. Als je maximaal 13 Tarts besteld betaal je slechts €2,50 en worden ze in een envelope verzonden. Ik deed dit ook en dat ging prima!

Er kan wat mij betreft geen enkele geurkaars op tegen Yankee Candle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten