20130304

LOVE | Favorites Februari 2013


Het is weer tijd voor mijn beauty favorieten van de maand! Ik kwam erachter dat ik sinds november geen favorieten meer heb gepost. Deze afgelopen tijd heb ik een aantal fijne producten ontdekt die ik graag met jullie wil delen.





Als eerste heb ik een nieuw parfum, Lady Million van Paco Rabanne. Ik twijfelde al een tijdje of ik hem wilde kopen, maar een paar weken terug had ik twee kortingsbonnen waardoor ik dit parfum met een leuke korting kon kopen.
Ik heb voor jullie de noten van het parfum opgezocht (omdat ik slecht ben in het onschrijven van geuren. De topnoten, wat je in eerste instantie ruikt, van Lady Million bevatten bittere sinaasappel, vlezige framboos en neroli. De hartnoten zijn oranjebloesem, Arabische jasmijn. De basisnoten, de uiteindelijke geur die overblijft, zijn patchoeli, honing en amber. Ik vind het parfum heel vrouwelijk en daarom heerlijk!



Sinds twee weken ben ik een nieuwe Paint Pot rijker. Het is de kleur Painterly, een licht roze en bijna huidskleurige kleur die perfect werkt als basis onder vrijwel alle oogschaduw. In de twee weken dat ik hem heb gebruikte ik hem bijna iedere dag.

In januari plaatste ik een bestelling bij Feelunique.com met wat Korres producten. Deze lipbutter in de smaak/geur Jasmine is mijn favoriet uit deze bestelling. Het is een zeer romige lipbutter met een licht rozig kleurtje. De smaak/geur heeft wat mij betreft niets met Jasmijn te maken, maar eerder koekjes! Jummie!



Afgelopen maand heb ik The Falsies mascara van Maybelline herontdekt. Wat een super fijne mascara is het toch. Het geeft mijn wimpers een mooi vol effect, precies wat je van The Falsies verwacht.

De nieuwe Fixing Compact Powder van Essence is ook een favoriet. Ik gebruikte al een Limited Edition Fixing Powder van Essence, maar in de losse vorm. Soms is een losse poeder een beetje onhandig in gebruik, dus toen ik de compact powder zag liggen moest ik hem wel meenemen. Het maakt mijn huid goed mat en dat blijft goed zitten.

Het Naked Basics Palette van Urban Decay mag echt niet ontbreken in mijn Favorieten van februari. Het palette heb ik ruim twee maanden in huis en ik gebruik het letterlijk 90 procent van de dagen. De kleuren zijn niet super spannend, maar zijn perfect voor dagelijks gebruik. Omdat ik er een review over wil schrijven vertel ik er nu nog niet uitgebreid over. Houd mijn blog in de gaten voor de review.



Mijn laatste favorieten zijn favorieten voor de nagels. Geen grote verrassing waarschijnlijk dat ik twee Essie lakken als favoriet heb. Lovie Dovie en Fiji draag ik de laatste tijd erg vaak en ik krijg er maar geen genoeg van. Het zijn mooie lieve kleurtjes.

Om mijn nagellak te verwijderen vind ik de Bourjois Magic Nail Polish Remover echt perfect. Je doet een vinger in het potje, draait drie tot vijf keer heen en weer en voila, je nagel is vrij van nagellak. Ik kan echt niet meer zonder. Het is zoveel makkelijker dan in de weer gaan met wattenschijfjes en nagellakremover.

Wat zijn jullie beauty favorieten van de maand? Deel ze bij de comments hier beneden!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Het poeder van Essence lijkt me erg fijn. Ik gebruik nu het losse poeder van Catrice, maar ik wil eens een vaste gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post!
  Ben grote van de Paco Rabanne,ruikt zo lekker, en inderdaad vrouwelijk, maar niet in een té sterke manier.En van de Korres lip butter natuurlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Bourjois potje vind ik ook geweldig! Heb hem nu een paar maanden in huis en hij doet het nog steeds prima. Mijn oude nagellakremover staat er maar zielig bij, die gebruik ik echt nooit meer...

  BeantwoordenVerwijderen