20130331

LOVE | The Carrie Diaries


"Before There was sex, before there was The City, there was just me...Carrie, Carrie Bradshaw".

Al jaren moeten wij dames het doen zonder Sex And The City (althans als je alle herhalingen niet meetelt natuurlijk), maar nu kunnen wij weer genieten van de avonturen van Carrie Bradshaw. Een zestien jarige Carrie wel te verstaan!"The Carrie Diaries is gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell en is geproduceerd door de makers van Sex And The City en Gossip Girl.
We volgen in The Carrie Diaries het leven van Carrie in 1984 wanneer ze op de middelbare school zit. In de zomer is haar moeder overleden en nu woont Carrie alleen met haar vader en haar zusje Dorrit in Conneticut. Carrie krijgt van haar vader de kans om in New York stage te lopen op een kantoor. In New York ontmoet ze Larissa, de redactrice van Interview Magazine. Zij laat Carrie de glamourous kant van New York zien. Precies wat Carrie nodig had."

In The Carrie Diaries bestaan Charlotte, Miranda en Samantha nog niet, maar zien wij Carrie's Highschool vrienden Mouse, Walt en Maggie. Ook leren we de eerste liefde van Carrie kennen in de serie. In de serie zijn wij de onschuldige kant van Carrie.

Ik heb tot nu toe een stuk of tien afleveringen van The Carrie Diaries gezien en ik vind het echt een leuke serie. Ik ben groot fan van AnnaSophia Robb die de rol van Carrie speelt. Ze lijkt soms heel veel op de Carrie zoals Sarah Jessica Parker haar speelde, maar het is nooit nagemaakt of overdreven. De verhaallijnen vind ik tot nu toe erg leuk. Wat mij betreft mogen er meer seizoenen komen van The Carrie Diaries.

The Carrie Diaries is nog niet op de Nederlandse televisie te zien, maar online kun je de afleveringen wel vinden!


Bron foto's The CW

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Ik hoor zoveel goede dingen over the Carrie Diaries, heb het zelf alleen nog nooit gezien! Lijkt me wel ontzettend leuk maar ik weet niet hoe je dat moet downloaden etc.. Haha!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt inclusief een foto en een link naar jou site! Super leuk toch :D! Zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  Fijne Pasen!
  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor zo veel over deze serie. Moet hem ook maar eens gaan bekijken! Ga eens even op zoek! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me een hele gave serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook een erg leuke serie. AnnaSophia is echt een leuke meid en de verhaal-lijnen zijn grappig.
  En vind Sebastian ook erg "leuk maar fout" a la Chuck Bass (GG)
  xxx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen