20130325

TAGS | I ♥ Spring Tag

                Bron Tumblr

Lente! Het seizoen waarin alles weer tot leven komt, het seizoen waarin ik ben geboren en het seizoen waarin we eindelijk weer onze leuke kleding aan kunnen. De lente is waarschijnlijk mijn favoriete periode van het jaar. In blogland gaat er een leuke tag de ronde en dat is de I Love Spring tag. Ik zag hem al op de blog van Lotte voorbij komen. Het leek mij leuk om ook deze tag te doen!1. Welke nagellakkleuren draag jij het liefst in het voorjaar?
Roze! Roze nagellak draag ik sowieso heel graag, maar in de lente ziet het er super vrolijk en girly uit. Ook mint kleurige nagellak zoals Essie Mint Candy Apple is erg fijn in de lente.

2. Hoe zie jij er op je paasbest uit?
Bij mij thuis doen we niets bijzonders met Pasen. Wij doen alleen aan het paasontbijt, dus meestal zit ik in een heerlijk comfortabele outfit.

3. Als je aan de lente denkt, waar word je dan echt vrolijk van?
Fluitende vogels, bloemen die uit de grond komen, jarig zijn, ijsjes eten en het feit dat je langzaam aan weer op terrasjes kunt gaan zitten... Waar kun je niet vrolijk van worden in de lente. Ik hou ervan.

4. Wat is jouw ultieme voorjaarsparfum?
Meestal pak ik dan de frissere parfums uit de kast. Als ik er overna denk heb ik die op het moment niet echt meer. Misschien tijd voor een tripje naar de parfumerie?5. Welke items in je kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Een dunnere jas for sure. Ik haat het dragen van een dikke winterjas, dus ik ben blij als ik die weer op kan bergen. In de lente draag ik ook iets vaker leggings met jurkjes. Want ja, met de syberische kou buiten op het moment ga ik dus echt niet met zo'n outfit buiten lopen!

6. Van welk nummer krijg jij spontaan de lente in je bol?
Sommige nummers geven mij een instant lente/zomer gevoel, de één is wat ouder dan de ander, maar allen zijn ze even fijn!
7. Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Ik hoop nog wat leuke vrolijke jurkjes te scoren voor heet voorjaar (en de zomer). Het liefste nog met een leuke print en met een heel leuk kleurtje.
8. Welke smaak paaseitjes is jouw favoriet?
Ieder jaar ga ik naar Jamin voor een grote zak paaseitjes en volgens vergeet ik ze op te eten... Chocolade vind ik heerlijk en ik probeer altijd nieuwe smaakjes paaseitjes uit, maar eigenlijk ben ik heel simpel dol op witte, pure en hazelnoot eitjes!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten