20130317

THIS MONTH | Februari 2013

Ik ben mij er helemaal van bewust dat we al twee weken in maart leven, maar ik wilde de maand februari toch nog even met jullie delen omdat ik veel leuks heb gedaan vorige maand. Kijk mee naar mijn foto overzicht!Beauty! Aan het begin van de maand liet ik mijn haar weer verven bij Club Kappers. In januari verfde ik mijn haar daar ook en kreeg daar toch een aantal complimenten over. Yay voor Club Kappers. Mijn look die ik vrijwel de hele maand draag bestaat uit het Naked Basics palette met MAC Painterley Paint Pot en een BB cream. Heel naturel en draagbaar, maar heel erg fijn.

Sinds ik mijn Tablet heb speel ik ook opeens veel spelletjes. Één van die spelletjes is Tiny Tower. Bij Tiny Tower bouw je een toren met bewoners en winkels. Erg verslavend (net zoals The Sims dat voorheen waren) en leuk. Alleen op een dag leek mijn toren een week in tijd terug gegaan en was ik veel verdiepingen en bewoners kwijt. Ik heb gewoon contact opgenomen met het bedrijf achter de app en op een dag had ik er opeens miljoenen coins en honderden bux bij! Wat een service!
Een This Month zou niet compleet zijn zonder food foto's. Tja, mijn voornemen van gezond eten gaat nog niet helemaal lekker, maar ik probeer het wel. Tegen Starbucks koffie en een alcoholische versnapering kan ik niet altijd nee zeggen. Ik dronk trouwens voor het eerst een cosmopolitan, erg lekker en zeker voor herhaling waard.Na regen komt ehm sneeuw?! Het weer heeft ons wel een beetje in de steek gelaten afgelopen maand.


Aan het begin van februari was ik in Amsterdam voor de presentatie van het nieuwe album van Jurk genaamd Glitterjurk! Hier kon je alleen bij aanwezig zijn als je de single via iTunes had gekocht. Dit had ik helaas niet, maar vriendinnetje Iris wel. Wat bleek, per gekochte single kreeg je twee kaarten voor de albumpresentatie. Zo lief als Iris is mocht ik met haar mee naar de Melkweg voor de presentatie. Het was super leuk. Wil je meer weten over de presentatie kun je dit artikel lezen.
Omdat ik nog steeds niet mag afstuderen heb ik een hoop vrije tijd. Een dagje Amsterdam leek mij daarom wel erg leuk. Ik at een lekkere lunch en heb lekker geshopt. Shoppen in Amsterdam is altijd leuk!Mijn hondje Joepy begint echt oud te worden. Hij kan lastig eten doordat zijn pootjes wegglijden, dus dit was het resultaat!
Die wekker! Nu ik geen school heb, is er tijd om in de ochtend te werken. De tijd 5:14 uur is eigenlijk 5:04 uur omdat mijn wekker tien minuten voorloopt. Inmiddels gaat mijn wekker zelfs al om 4:40 uur! Ik moet namelijk in de ochtend om 6:00 uur op mijn werk zijn. Gelukkig niet iedere ochtend, maar twee tot drie keer in de week...Ik was als vrijwilliger aanwezig bij TheaterFestival Avondturen (met dt, dat lees je goed hahaha). Erg leuk. Ik was er als zaalwachter bij de voorstellingen van Klaas van der Eerden, Nachtgasten en kon nog een stukje meekijken bij Ellen Ten Damme. Het feestje in de Boven Foyer was ook zeer geslaagd.In februari liep mijn RotterdamPas af en daarmee mag je onder andere gratis mee naar de Kunsthal. Toevallig staat daar sinds deze maand de tentoonstelling The Fashion World Of Jean Paul Gaultier. Één plus één is twee, ik ging dus gratis (nouja ik moest  €1,50 toeslag betalen) naar de Jean Paul Gaultier tentoonstelling. Echt een aanrader. Lees een recensie in dit artikel.
Op mijn RotterdamPas had ik ook nog een gratis film bij Cinerama en LatarenVenster staan. In Cinerama ging ik naar The Hobbit en in LantarenVenster koos ik voor Anna Karenina. Beide films vond ik erg goed.
The Hobbit was trouwens de eerste film die ik zag die met Lord Of The Rings te maken had. Inmiddels heb ik eindelijk de drie Lord Of The Rings films gezien en ik moet mijn mening echt bijstellen. Ik vond het goede films, het enige nadeel is dat ze per deel drie uur duren!

1 opmerking:

  1. Pff ik zit een beetje hetzelfde als jij volgens mij. Ik mag ook (nog) niet afstuderen en stik van de vrije tijd. Inderdaad wel een goed idee om een keer te gaan shoppen in een grote stad. Ben je helemaal alleen gegaan?

    BeantwoordenVerwijderen